Somijas krasta apsardze jūrā sastop negaidītu pārsteigumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Sestdien, 9. jūnijā, pie Somijas krastiem pietuvojusies neparasts kuģis, kas pārsteidzis robežsardzes darbiniekus, vēsta "Postimees".

Somijas krasta apsardze vēsta, ka sestdienas rītā saņēmuši signālu par nezināmu kuģi. Robežsargi ar patrulēšanas kuteri devušies indetificēt aizdomīgo objektu, kas atradās Somijas pierobežā. 

Kad robežsargi pietuvojušies nezināmajai laivai, bijis liels pārsteigums, jo no miglas rēgojās trīs pūķa galvas.

"Kad patruļas komanda izstāstīja par trīsgalvaino monstru, vadība nekavējoties pieprasīja pierādījumus," sociālajā tīklā "Facebook" raksta krasta apsardze. Lai pierādītu redzēto, robežsargi nofotgrāfēja "trīsgalvaino briesmoni".

Uz kuģa esot atradušies septiņi cilvēki.

Izrādās, zem trīsgalvainā pūķa slēpās 10-12 metru gara Krievijas jahta. 

"Mums šis kontroles brauciens ir parasta pārbaudes metode, lai identificētu kuģus pie Somijas ūdens robežas. Šoreiz gan šāda veida izbrauciens izvērties diezgan amizanti," stāsta krasta apsrdzes pārstāvis.

Viņš vietējam laikrakstam stāstījis, ka reizēm gadās redzēt arī peldošas saunas, bet šāda veida gadījums ir pirmo reizi.  

Patlaban valsts iestādes nesniedz nekādus datus par "pasakaino" jahtu, bet piebilst, ka jahta ir jauna un tā brauc cauri Somijai un Zviedrijai uz kādu festivālu. Kuģa ekipāža esot arī ģērbusies tradicionālos tērpos. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu