Zodiaka vīrieši, kuri paliek ar partneri uz mūžu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Mēs katrs vēlamies sev atrast kādu, kurš būtu mums blakus uz mūžu, taču it nemaz nav viegli. Astrologi apgalvo, ka savas izredzes iespējams krietni uzlabot, ja pie sāna ir kāds no šīm Zodiaka zīmēm, vēsta portāls "Postimees".

Lauva

Sākotnēji varētu šķist, ka Lauva ir īsts kazanova. Pietiek vien ar vienu viņa smaidu, un jebkura sieviete izkusīs. Taču šīs Zodiaka zīmes pārstāvim tas patiesībā nemaz nav vajadzīgs.

Viņam, protams, glaimo pretējā dzimuma uzmanība, taču, tiklīdz viņš atrod savu vienīgo, pārējās sievietes pārstāj viņu interesēt. Neapšaubāmi, viņš var turpināt komunicēt ar citām jaukām dāmām, taču tālāk par draudzību tas aiziet ļoti reti.

Vērsis

Jau kopš bērnības Vērsis sapņo par lielu un stipru ģimeni. Dzīvesbiedres izvēlē viņš ir ļoti rūpīgs un uzmanīgs. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvis ilgu laiku var palikt vecpuišos - pa šo laiku šī Zemes zīme rūpīgi izlūko situāciju.

Tieši tāpēc Vērsis ar īpašu pietāti izturas pret savu otru pusi. Atrodot mīļoto, viņi nonāk pie nākamā dzīves etapa - bērnu plānošanas. Kāda te vēl cita sieviete?

Mežāzis

Mežāži zina, ko vēlas dzīvē jau kopš agras jaunības. Viņi apmēram iztēlojas, kādai jābūt mīļotajai sievietei. Atradis viņu, Mežāzis pilnībā fokusējas uz attiecībām. Kādēļ lūkoties pēc kaut kā cita, ja esi atradis to, ko meklēji?

Mežāzis daudz laika velta darbam - kādam taču ir jānodrošina ģimene! Viņam nemaz neatliek laika nekādām muļķībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu