Tallinā uz Nolana jaunākās filmas uzņemšanu ieradies Roberts Patinsons un citas Holivudas superzvaigznes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Patinsons 68. Berlināles kinofestivāla laikā.
Roberts Patinsons 68. Berlināles kinofestivāla laikā. Foto: AFP/SCANPIX

Baltijas valstu iesaiste Holivudas iespaidīgajos projektos turpinās - 11. jūnijā Tallinā sākusies slavenā amerikāņu kinorežisora Kristofera Nolana jaunākās filmas, spiegu trillera "Tenet", uzņemšana. Publicētajās fotogrāfijās redzams, ka uz filmēšanos pulcējas plaši masu skatu aktieru pūļi un Internetā pieejamā informācija liecina, ka kaimiņvalstī jau ieradusies daža laba kinofilmu zvaigzne.

Spriežot pēc fanu lapās publicētās informācijas, Tallinā svētdien, 16. jūnijā, ielidojis Roberts Patinsons, "Harija Potera" un "Krēslas" kinosāgu zvaigzne. Vērts atzīmēt, ka aktieris nesen arī apstiprināts Betmena lomai drīzumā gaidāmajā sērijas turpinājumā. Visas 21. gadsimtā uzņemtās Betmena filmas režisējis Kristofers Nolans.

» Fotostāsts: Saulaina, bet baisa diena. Kā Lietuvā filmēja pasaulē populāro seriālu "Černobiļa"

Foto: Kristofers Nolans ar komandu Tallinā

Kulta režisors sadarbībā ar Holivudas studiju "Warner Bros." Tallinā uzsācis filmas "Tenet" uzņemšanu. Lai arī dažādas filmēšanas detaļas tiek turētas stingrā slepenībā, zināms, ka filma vēstīs par vispasaules spiegu tīklu. Filmu kopumā plānots uzņemt septiņās pasaules valstīs.

Džons Deivids Vašingtons
Džons Deivids Vašingtons Foto: Postimees.ee

» "Černobiļas" fenomens. Jaunā kulta seriāla panākumu atslēga

Filmā piedalīsies arī tādas zvaigznes kā amerikāņu kinoaktiera Denzela Vašingtona dēls, aktieris Džons Deivids Vašingtons un seriālu "Game of Thrones" (Troņu spēle) un "Vikings" (Vikingi) zvaigzne Džefersons Holls, kā arī citi.

Foto: Masu skatu dalībnieki dodas uz Kristofera Nolana jaunās filmas uzņemšanas laukumu

Svētdienas, 16. jūnija, rītā Tallinas ielas pārpludinājuši masu skatu dalībnieki, kas devušies uz pirmo liela apjoma filmēšanas dienu. Trešā plāna aktieri tērpti neitrālās krāsās, daudzi vīrieši bijuši tērpti uzvalkos, sievietes - svārkos. Filmēšanas komanda par bilžu uzņemšanu gan nav bijusi pārlieku sajūsmināta un solījusi izsaukt policiju. 

Filma uz ekrāniem iznāks 2020. gada 17. jūlijā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu