UEFA Čempionu līgas pārsteiguma autore "Ajax" pagarina līgumu ar galveno treneri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ēriks ten Hāgs
Ēriks ten Hāgs Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā sezonā līdz UEFA Čempionu līgas pusfinālam aizkļuvusī Nīderlandes futbola komanda Amsterdamas "Ajax" pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Ēriku ten Hāgu.

Līgums ar 49 gadus veco speciālistu pagarināts uz trim gadiem un tas noslēgsies 2022.gadā.

Ten Hāgs par "Ajax" galveno treneri tika apstiprināts 2017.gada decembrī un jau pirmajā pilnajā sezonā palīdzēja vienībai pirmo reizi kopš 2014.gada uzvarēt Nīderlandes čempionātā.

Tāpat Amsterdamas klubam aizvadītajā sezonā padevās lielisks un negaidīti veiksmīgs starts UEFA Čempionu līgā, kur tas astotdaļfinālā vispirms izslēdza tā brīža titula glabātājus Madrides "Real" no Spānijas, bet ceturtdaļfinālā tika galā arī ar Itālijas flagmani Turīnas "Juventus".

"Ajax" gan līdz finālam neaizkļuva, jo pusfinālā piekāpās Anglijas komandai Totenhemas "Hotspur".

"Mums bija lieliska sezona, bet nu vēlamies gūt vēl lielākus panākumus. Pagaidām sasniegtie rezultāti bijuši lieliski. Protams, kaut ko tādu atkārtot nebūs viegli, tomēr uzstādīsim mērķis un centīsimies tos sasniegt," pauda ten Hāgs.

Ten Hāgs pirms tam vadījis arī Nīderlandes klubus Deventeras "Go Ahead Eagles" un "Utrecht", kā arī trenējis Vācijas granda Minhenes "Bayern" otro komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu