Viljams un Keita dosies bīstamā vizītē uz Pakistānu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters / Scanpix

Kembridžas hercogi - Keita Midltone un princis Viljams, rudenī dosies vizītē uz Pakistānu. Tas būs pirmais brauciens uz šo valsti pēc 13 gadu ilga pārtraukuma, vēsta britu medijs "Mirror".

Lai arī pārdomas par vizīti bijušas ilgas, saistībā ar pakistānas augsto terorisma draudu līmeni, Princis Viljams un Keita Midltone rudenī tomēr dosies nedēļu ilgā vizītē uz Pakistānu.

Ceļojums paredzēts, lai nostiprinātu politiskās attiecības starp Lielbritāniju un Pakistānu. 

Ziņots, ka Keita un Viljams drošības apsvērumu dēļ vizītē dosies bez saviem bērniem. Lai nodrošinātu pēc iespējas labākus drošības apstākļus, hercogi nedēļu piedalīsies dažādās nodarbībās un lekcijās, lai sagatavotos neparedzētām situācijām. 

Pakistānas valdības pārstāvis norādījis, ka līdz šim brīdim ar mīlestību atceras Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vizīti, kas notika 1961. un 1997. gadā un ir pārliecināts, ka Pakistānas tauta ar prieku sagaidīs karalisko pāri.

Pēdējā karaliskā vizīte Pakistānā notika 2006. gadā, kad tur devās princis Čārlzs un Kornvolas hercogiene. Arī Prinča Viljama māte, princese Diāna vairākas reizes devusies uz Pakistānu, lai piedalītos labdarības pasākumos.

Foto: Princis Viljams un Keita Midltone piedalās Sv. Patrika dienas pieņemšanā

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu