Uzbrucējs Origi pagarinājis līgumu ar "Liverpool"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Divoks Origi
Divoks Origi Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas premjerlīgas klubs "Liverpool" trešdien parakstījis ilgtermiņa vienošanos ar uzbrucēju Divoku Origi, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja izšķirošu lomu komandas panākumos.

Origi aizvadītajā sezonā bija viens no iemesliem, kāpēc "Liverpool" triumfēja UEFA Čempionu līgas turnīrā, jo futbolists pusfināla otrajā spēlē guva divus vārtus, kas palīdzēja Anglijas vienībai gūt panākumu ar 4:0, bet divu spēļu summā izcīnīts panākums ar 4:3.

Zīmīgi, ka pirmajā mačā tika piedzīvots zaudējums ar 0:3, tāpēc Origi loma šajā duelī tiek uzskatīta par neatsveramu.

Tāpat uzbrucējs ar vārtiem izcēlās arī fināla mačā pret Totenhemas "Hotspur", kad "Liverpool" guva panākumu ar 2:0.

"Es vienmēr šeit esmu juties komfortabli," kluba mājaslapā citēts Beļģijas futbolists.

"Droši varu teikt, ka šajā klubā kļuvu par vīru, kad vien 19 gadu vecumā parakstīju līgumu. Kad bija jāpieņem lēmums, sākotnēji vēlējos aprunāties ar klubu, tomēr iekšēji bija sajūta, ka vēlos šeit palikt un pagarināt līgumu."

Tikpat apmierināts par līguma pagarināšanu bija arī komandas galvenais treneris Jirgens Klops. "Manuprāt, šī ir laba situācija - šajā vecumā gan viņam, gan komandai ir būtiski panākt šādu vienošanos. Paredzu, ka turpmākajās sezonās Origi klubā ieņems būtisku lomu."

Origi aizvadītajā premjerlīgas sezonā 12 spēlēs izcēlās ar trim gūtiem vārtiem, bet kopš 2014.gada, kad futbolists pievienojās "Liverpool", viņa kontā ir 98 spēles un 28 vārtu guvumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu