Evelīna Pārkere negatīvo komentāru dēļ pārtrauc jaunā interneta šova vadīšanu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Interneta šova "Gribi kļūt slavens?" veidotāji nākuši klajā ar paziņojumu, ka šova vadītāja Evelīna Pārkere pārtraukusi sadarbību un negāciju dēļ turpmāk šovu vairs nevadīs.

Kā informē šova veidotāji, sadarbība pārtraukta pēc tam, kad Evelīnai Pārkerei nepatika tas, kā viņa parādījās šova ballītes atklāšanas pasākumā un tai sekojošajās publikācijās Latvijas interneta portālos.

"Producentu kompānija redz lielu potenciālu Evelīnā, kā TV raidījumu vadītājā, taču viņai vēl jāiegūst pieredze, lai spētu izturēt milzīgo spriedzi un pret sevi vērstos negatīvos viedokļus. Acīmredzot viņa nebija gatava tik lielai šova popularitātei, kuru diemžēl ne reti pavada arī negatīvi komentāri, portālu virsraksti un nicinoši skatītāju viedokļi," uzskata producenti.

"Esmu sapratusi un nolēmusi, ka šis šovs nav priekš manis un es jūtos tajā kā man nepiemērotā vidē. Esmu pazaudējusi sevi. Pati nespēju skatīties šovu, jo man ir kauns par visām izdarībām un tas, kādu manis pusi tas parāda. Es tāda neesmu. Nezinu, ko es gribēju tēlot vai pierādīt , bet tā neesmu es. Tieši tāpēc es šovu pametu," savā vēstījumā producentiem raksta Evelīna Pārkere.

Šova pirmajā epizodē šova producenti potenciālos dalībniekus brīdināja par to, kādas ir slavas ēnas puses, taču viņi atzīst savu kļūdu, jo par šo tēmu ar Evelīnu runājuši nebija.

Evelīna bija vairākkārt uzsvērusi, ka kā populāra "jūtūbere", šādus viedokļus vērā neņem, jo ar to saskaras nepārtraukti. Neraugoties uz šo starpgadījumu, šovs turpināsies un jau pirmdien pie skatītājiem nonāks nākamā “Gribi kļūt slavens” epizode, kurā vēl būs redzama Evelīna Pārkere un kurā dalībniekiem tika dots uzdevums – sarīkot šova atklāšanas ballīti. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu