Madrides "Real" gatava šķirties no Beila

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gerets Beils
Gerets Beils Foto: EPA/LETA

Spānijas futbola komandas Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns paziņojis, ka viņa vadītā vienība ir gatava šķirties no velsiešu uzbrucēja Gereta Beila.

Beils nepiedalījās "Real" sestdienas spēlē pret Minhenes "Bayern", kas norisinājās Hjūstonā, bet Zidāns atzina, ka spēlētājs sastāvā nebija iekļauts, jo tuvākajās dienās futbolists pametīšot klubu.

"Viņš nebija sastāvā, jo drīzumā plānojam viņa došanos prom," teica galvenais treneris. "Redzēsim, kas notiks turpmākajās dienās."

Zidāns neslēpa, ka 30 gadus vecais spēlētājs vairs neiederoties "Real" sastāvā, tikmēr Beila lielā līgumsumma pa spēkam būs tikai bagātākajiem klubiem. "Tur nav nekā personīga," piebilda Zidāns. "Pienāk laiks, kad pietiek, un tas arī ir noticis. Personīgi pret spēlētāju man nekādu iebildumu nav, tomēr mums ir jāpieņem lēmumi, un kaut kas jāmaina, tāpēc tieši to mēs arī darām."

"Nezinu vai tas notiks turpmāko 24 stundu laikā vai divās dienās, tomēr drīzumā būs izmaiņas, kas, manuprāt, visiem nāks par labu," piebilda speciālists.

Beils "Real" rindas papildināja pirms sešiem gadiem, kad Madridē ieradās ar tolaik iespaidīgāko līgumu futbola vēsturē. Spēlētāja līgums ar "Real" noslēgsies vien pēc trim gadiem, tomēr viņa nākotne tiek saistīta ar Mančestras "United", Totenhemas "Hotspur" un "Bayern" vienībām, lai arī pēdējās komandas treneris nesen skaidri lika noprast, ka spēlētājs nepievienošoties Vācijas grandam.

Aizvadītajā sezonā Beils "Real" rindās visos turnīros aizvadīja 42 spēles, kurās izcēlās ar 14 gūtiem vārtiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu