Zodiaka zīmes, starp kurām pastāv karmiska saikne (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ir cilvēku tipi, kas šķietami ir radīti viens otram un spēj viens otra dzīvēs ieviest daudz pozitīvu pārmaiņu. Par to, kuru Zodiaka zīmju pārstāvju attiecības ir īpaši stipras un jau iepriekš lemtas zvaigznēs, vēsta portāls "Liza".

Lauva un Strēlnieks

Abas šīs uguns stihijas zīmes saista kaisle. Lai arī šo Zodiaka zīmju pārstāvju starpā ir neapšaubāma vilkme, lai saglabātu savas attiecības, tiem dzīvē nāksies kopā pārvarēt daudzus kopīgus pārbaudījumus. Daudzu šo Zodiaka zīmju romantiskās attiecības nespēj izturēt likteņa dotos pārbaudījumus, taču tie pāri, kuriem izdodas noturēt savas jūtas, visbiežāk dzīvo mīlestības un cieņas pilnās attiecības vēl ilgu laiku. Abu šo zīmju ugunīgais temperaments var tām likt lemt par labu neapdomīgām un pārgalvīgām rīcībām, taču šajās attiecībās abi partneri ir gatavi atbalstīt viens otru.

Jaunava un Vērsis

Saimniecisko un pragmatisko Vēršu un Jaunavu starpā var veidoties ne tikai romantiskas, bet arī dziļi draudzīgas attiecības, jo abi pēc savas būtības ir ļoti vienkārši un konkrēti savās vēlmēs. Lai arī no malas var šķist, ka šo Zodiaka zīmju attiecības balstās parastā aprēķinā, tā nebūt nav - abi iesaistītie augstu vērtē savu saikni, rūpējas viens par otru un neļauj sīkumiem izbojāt savu ikdienu. Astrologi vēsta, ka šis ir uzskatāms par "karmiski ideālu" pāri, jo abas zīmes papildina viena otru.

Svari un Dvīņi

Šo Zodiaka zīmju attiecības ir dziļi dvēseliskas. Ja abu zīmju pārstāvji iemīlas, visbiežāk to attiecības būs nesatricināmas un harmoniskas. Dvīņi īpaši spēcīgi jūt Svaru emocionālo stāvokli, ko Svari spēj novērtēt. Šīs attiecības ir būvētas uz maiguma un rūpju bāzes.

Zivis un Vēzis

Saikni starp šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem varētu nosaukt pat par kosmisku - abu zīmju pārstāvji tik smalki un precīzi jūt otra iekšējos pārdzīvojumus un dvēseles stāvokli, ka to varētu nosaukt par ideālu pāri. Zivju dzīvē rūpīgais un gādīgais Vēzis būs viens no svarīgākajiem cilvēkiem, kas spēs definēt to pasaules skatījumu.

Mežāzis un Vērsis

Lai arī noturēt stabilas attiecības ar stūrgalvīgo un dažkārt temperamenta pārņemto Mežāzi ir diezgan grūti, nosvērtā Vērša enerģija Mežāžus līdzsvaro un nomierina. Šajās attiecībās parādās abu Zodiaka zīmju labākās īpašības un šādā savienībā netrūks nedz mīlestības, nedz savstarpējas cieņas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu