Kašers atklāj, kāds notikums iedvesmojis viņu atzīt ģimenei, ka ir gejs (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Multimākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis jūlija beigās dalījās stāstā par to, kā nolēmis, ka ģimenei jāatklāj sava patiesā seksuālā orientācija – viņš šo lēmumu pieņēmis, kad nomirusi dziedātāja Eimija Vainhausa.

“Visu dienu pavadīju sērojot un raudot. Viņa mani iedvesmoja – lai arī visiem bija zināmas viņas aizraušanās, netikumi un bla bla blaa, man Eimija likās īsta, tieša, patiesa un neatkārtojama.. Viņas nāves dienā, ilgi nedomājot, impulsīvi, uzrakstīju mammai vēstuli, atklājot savu orientāciju..

2011. gada 23. jūlijs – mana pirmā dzīves diena, kad es biju ES pa īstam.. Bija sajūta, ka vienā rāvienā tūkstošiem kilogramu no maniem pleciem tiek nomesti.. kājas bija tik vieglas.. un man bija milzīgs lepnums par sevi..

Es baudīju dzīvi un priecājos arī pirms tam, taču vienmēr ar iekšēju apziņu, ka es esmu kļūda.. Pēc 8 gadiem un 1 dienas, šodien, faaaaaaaaaaaak... Es varu teikt skaļi - vislabākā sajūta ir būt patiesam pašam priekš sevis.. pofig, ka tevi nesaprot citi, pofig par tiem komentāriem, apvainojumiem, pofig par tiem pazemojumiem un nepatīkamajiem mirkļiem, kuriem esi gājis cauri, pofig par izbojātajām skolas dienām, bērnības atmiņām un pāridarījumiem... viss, kam nozīme ir, tam, kur TU atrodies ŠODIEN! Un kāds TU esi ŠODIEN! Mums katram ir savs mērķis un misija šeit uz zemes! Un neviens cits to labāk neīstenos, ja ne TU! Tu esi Dieva brīnums, un pasaule nekad nebūtu tā pati, ja šeit nebūtu TEVIS! Nebaidies!!!” raksta pasākumu vadītājs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasher (Kašers) Blums-Blumanis (@kasher_bb) on

Kā jau ziņots, Kašers publiski “iznāca no skapja” pērnā gada 9. jūnijā, kad Rīgā notika Baltijas praids.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu