Liktenīga kļūda, kas atņēmusi divas dzīvības. Vīrietis ASV mašīnā aizmirst savus dvīnīšus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ņujorkas štatā ASV sestdien, 26. jūlijā, tiesas priekšā stājies vīrietis, kuram draud kriminālatbildība par savu vienu gadu veco bērnu atstāšanu mašīnā, kamēr viņš pats devies uz darbu, vēsta "The Washington Post".

Huans Rodrigess tika atzīts par vainīgu mazuļu nāves izraisīšanā un tiks sodīts par četriem noziegumiem, tostarp - nolaidību, kas rezultējusies nāvē.

39 gadus vecais vīrietis atradis gadu vecos Fīniksu un Marizu ap četriem pēcpusdienā piektdien, 26. jūlijā. Mazuļi jau bijuši miruši. Izmeklētāji noskaidrojuši, ka vīrietis novietojis savu mašīnu ar bērniem aizmugurējā sēdeklī pie sava darba piektdien no rīta. Pēc darba viņš iesēdies mašīnā un devies mājup, tikai pēc kāda laika saprotot, ka bērni ir miruši. Tad vīrietis sācis histēriski lūgt palīdzību apkārtējiem.

» Ģimenes brīvdienas pārvēršas traģēdijā - Puertoriko no kruīza kuģa 11. klāja izkrīt mazs bērns

Rodrigesu tiesājuši Bronksas rajona tiesā. Nav zināms, vai viņu aizstāvēja advokāts.

Mājaslapa "Kids and Cars" fiksējusi, ka ikgadu no pārkaršanas mašīnā mirst aptuveni 39 bērni pasaulē. Laika posmā no 1998. gada līdz 2018. gadam ASV no pārkaršanas mašīnā miruši gandrīz 800 bērnu. 54 procentos gadījumu viņus mašīnā bija atstājis kāds no vecākiem vai aizbildņiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu