Ņujorkā automašīnā aizmirsto dvīņu māte lūdz apžēlot vīru: Es viņu joprojām mīlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: shutterstock.com

ASV, Ņujorkā pēc notikušās traģēdijas, kad veselas darba dienas garumā automašīnā pamesti gadu veci dvīņi gāja bojā, bērnu māte lūgusi tiesu būt žēlīgai pret viņas vīru. "Lai arī man sāp stiprāk, nekā jebkad būtu iedomājusies, es joprojām mīlu savu vīru," ar advokāta starpniecību izplatītā paziņojumā raksta Marisa Rodrigesa.

» Liktenīga kļūda, kas atņēmusi divas dzīvības. Vīrietis ASV mašīnā aizmirst savus dvīnīšus

"Viņš ir labs cilvēks un lielisks tēvs," norāda sieviete. "Es zinu, ka viņš nekad nebūtu apzināti nodarījis pāri mūsu bērniem."

39 gadus vecais Huans Rodrigess tiesā stāstīja, ka esot bijis pilnīgi pārliecināts, ka gadu vecos dvīņus aizvedis uz pirmsskolas izglītības iestādi un atstājis atvases tur, lai pats dotos uz darbu slimnīcā.

Bērni mašīnā bija palikuši astoņas stundas, laika posmā no plkst. 8 līdz 16. Atgriežoties tēvs sapratis, ka bērni vairs neelpo. Viņu ķermeņu temperatūra bijusi ap 42 grādiem pēc Celsija. 

Rodrigesam izvirzītas apsūdzības nonāvēšanā un nogalināšanā aiz nolaidības. Viņš noliedza vainu un tika atbrīvots pret drošības naudu, raksta "The New York Times".

"Man vajag viņu līdzās, lai mēs kopīgi varētu to pārdzīvot," teica viņa sieva. 

Marisa Rodrigesa norādīja, ka abiem vecākiem ir jārūpējas par "mūsu pārējiem bērniem". Pārim kopumā bija pieci bērni, no kuriem tagad palikuši trīs, apstiprināja advokāts.

Ņujorkas pašvaldība aicinājusi vecākus karstajā laikā neatstāt bērnus automašīnās. Katru gadu šāda iemesla dēļ no pārkaršanas mirst vidēji 38 bērni, liecina bezpeļņas organizācijas "Kids and Cars" dati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu