Baznīca "abortu krīzes" risināšanai rīkos lūgšanu kampaņu (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Baznīca. Ilustratīvs foto
Baznīca. Ilustratīvs foto Foto: Ieva Leiniša/LETA

Lai risinātu "abortu krīzes" problēmu, no 25.septembra līdz 3.novembrim tiks rīkota lūgšanu kampaņa "40 dienas par dzīvību", liecina informācija Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas mājaslapā.

Kampaņas mērķis ir risināt "abortu krīzes" problēmu vietējā līmenī - glābt vēl nedzimušu bērnu dzīvības, glābt viņu ģimenes locekļu dzīves no pēcaborta traumām, iedvesmot sirdis un prātus attieksmes maiņai ne tikai pret "mūsu nedzimušajiem brāļiem un māsām", bet arī pret visiem sabiedrības locekļiem, tai skaitā pašiem pret sevi, pozitīvi ietekmēt "mūžīgu dvēseļu likteņus".

Baznīcā skaidroja, ka "40 dienas par dzīvību" ir kampaņa, kas novedot pie rezultātiem un citās pasaules valstīs ir pierādīta kā efektīva. Kampaņai ir izteikti miermīlīgs raksturs, tās dalībnieki ir smalkjūtīgi un nekad nav vardarbīgi vai pilsoniski nepaklausīgi. Kampaņu organizatori saskaņo ar pašvaldību un policiju, iegūstot visas nepieciešamās atļaujas, norādīja organizatori.

Kampaņa "40 dienas par dzīvību" sastāv no trīs komponentēm: lūgšanām un gavēņa, nemitīgas klātbūtnes, vigilijas vai mierīgas demonstrācijas un sabiedrības informēšanas.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu