Aizvadītā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā divi un cietuši vēl 23 cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aculiecinieks

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gājuši bojā divi un cietuši vēl 23 cilvēki, informēja Valsts policija.

Starp cietušajiem četri ir velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 12 autovadītājus, bet divus šoferus pieķēra par sēšanos pie stūres narkotisko vielu iespaidā.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 202 protokoli.

Kopumā policija pagājušā diennaktī noformējusi 502 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Jau ziņots, ka vakar ap plkst. 13.30 policijā saņemta informācija par to, ka Durbes novadā Vecpils pagastā uz autoceļa Rīga - Liepāja notika divu smago automašīnu sadursme. Viena no automašīnām aizdegās, tāpēc uz notikuma vietu tika izsaukti arī ugunsdzēsēji.

» Durbes novadā notikusi traģiska autoavārija. Uz Liepājas šosejas satiksme pilnībā atjaunota

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūra LETA noskaidroja, ka degšanas platība bija 20 kvadrātmetri. Tāpat glābēji no abām automašīnām atbrīvoja cilvēkus un nodeva mediķiem, ka arī sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Patlaban policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka nelaimē ir divi bojāgājušie.

Mazumtirgotāja "Maxima Latvija" Korporatīvo attiecību departamenta direktors Jānis Beseris aģentūrai LETA pastāstīja, ka ceļu satiksmes negadījumā ir iesaistīta SIA "Akatrans" piegādes automašīna, kas ir "Maxima Latvija" sadarbības partneris un nodrošina loģistikas pakalpojumus uzņēmumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu