"Vai vispār varam atļauties?" Māra Upmane-Holšteine dalās vaļsirdīgās pārdomās par pārvākšanos uz jaunu mājvietu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūziķu pāris Māra Upmane-Holšteine un Goran Gora kopā ar savām trim atvasēm pārcēlušies uz jaunu dzīvesvietu, liecina dziedātājas publicēta informācija sociālajos tīklos. Tagad mūziķe dalījusies pārdomās par pārvākšanās procesu.

Pie foto, kurā viņa pozēja kopā ar saviem trim bērniem, viņa pievienoja visai garu ierakstu, kurā atklāja savas sajūtas par to, kā ir doties prom no ierastā mitekļa. 

"Jauns posms dzīvē. Man atrakstīja kāda meitene, ka apbrīno cilvēkus, kuri var tā viegli pārvākties un, kuriem nav žēl, jo nav tās pieķeršanās vietām.

Un es domāju - jā, es arī apbrīnoju tos cilvēkus, kuri var tā viegli pārvākties. Ja kas - es noteikti neesmu no tiem! 11 gadi mūsu dzīvoklītī, kurā izveidojusies šī ģimene. Kurā daudz foršu sarunu gan ar svešiem, gan savējiem bijis. Kamēr vieni kaimiņi uz mums lamājušies, citi līdz četriem naktī uz mūsu dīvāna sēdējuši. Gan kolosāli ballēts, gan skumts un pēc abiem nav varēts aizmigt. Gan pīrāgi no paciņām cepti, gan lēnās svētdienās 20 pankūku receptes izmēģinātas. Atceros, kā regulāri skrēju pa trepēm pa diviem pakāpieniem reizē, lai ātrāk tiktu mājās, kad Ronja bija pavisam maza… Un vēl taču tikko ar pilnu māju viesu pirmās kontrakcijas jautrā bariņā kopā izelpotas Hannu sagaidot. Un pats īpašākais - aiz sienas dzīvo vecmamma, kurai vienmēr var nozagt zupas šķīvi.

Atceros, ka pagāja kāds pusgads, kamēr iejutos mūsu dzīvoklī un sāku to tiešām izjust kā mājas. Atceros, cik tas likās plašs un gaišs. Un kā ar katru palmu, kaķi un bērnu tas kļuva par vietu, kurā bija jāatzīst, ka nav vairs, kur apgriezties. Un bija skaidrs, ka bērniem vajag vairāk vietas un… Ideālā variantā arī āra gaisu.

Neskatoties uz to - vēl pirmajās pārvākšanās dienās manī bija šaubas. Vai tiešām vajadzēja? Vai vispār varam atļauties? Un cik smags būs aklimatizēšanās posms? Un - jā, sentiments jānotrauc. BET - pārsteidzoši ātri es jau esmu sajutusies kā mājās. Jo visi kopā varam tā uz jaunā dīvāna! Fonā ledusskapis, kas urkšķ kā kaķis un āboli, kas naktī modina krītot. Un, kad jau ir atradusies ērta vietiņa, kur sakrauties čupiņā, tad arī māju sajūta sāk dzimt.

Labā ziņa: mums nekur nav jāsteidzas," rakstīja Upmane-Holšteine. 

Iepriekš mūziķe izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja, ka ģimene pirms vairākiem gadiem  iegādājās māju Dārzciemā, tomēr remontdarbi nav virzījušies tik ātri, kā gribētos. Ģimene līdz šim uzturējusies dzīvoklī Maskavas forštatē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu