Letāls iznākums: Pērnavā pēc piekaušanas miris 13 gadus vecs zēns (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Pirmdien, 5. augustā, Igaunijas pilsētā Pērnavā nomiris 13 gadus vecs puika, kuru piekāva kāds 15 gadus vecs zēns, vēsta "Postimees". 

Kā informē policija, konflikts abu puišu starpā izcēlās 30. jūlijā kādā garāžā. To vērojuši vairāki vienaudži.

Vecākais zēns vairākas reizes iesita pa galvu. Piekautais pats saviem spēkiem pameta kautiņa vietu, bet pārciestie sitieni un spērieni bija izraisījuši smagu traumu.

Piekautā zēna tēvs puisi aizveda uz Pērnavas slimnīcu, kur viņš iekrita komā. Zēns tā arī vairs nepamodās un 5. augustā mira.

Policija dažas stundas pēc kautiņa aizturēja gan uzbrucēju, gan arī pusaudžus, kuri bija redzējuši 13 gadus vecā zēna piekaušanu.

Uzbrucējs pavisam neilgi pirms notikušā bija atbrīvots no slēgtā tipa skolas problemātiskiem jauniešiem, norāda "Postimees".

Aizdomās turamais un kautiņa liecinieki ne reizi vien nonākuši policijas redzeslokā, atklāj vietējās policijas pārstāvis Kaido Kiplass.

"Alkohols, smēķēšana, fiziska ietekmēšana, zādzības," viņš uzskaita.

Kiplass norāda uz vienu no briesmīgākajiem aspektiem šajā lietā - lai arī uz kautiņu noskatījās vairāki pusaudži, neviens nepalīdzēja un neizsauca palīdzību.

Jau tika vēstīts, ka Igaunijā šī gada jūlijā Sillamē desmit gadus vecs zēns izdarīja pašnāvību. Puikas ģimene uzskata, ka pie tā novedusi īpaši nežēlīga apcelšana no vienaudžu puses.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu