Džungļos pazudušās 15 gadus vecās meitenes lieta: Malaizijas policija nāk klajā ar jaunu informāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Sesto dienu Malaizijas policija turpina britu pusaudzes meklēšanu džungļos. Piektdien, 9. augustā, policija paziņojusi, ka tomēr pastāv iespēja, ka pazudusī britu pusaudze Nora Kveirina varētu būt vēl dzīva, vēsta britu medijs "The Sun". 

Meklēšana komanda atklājusi informāciju, ka meitene varētu slēpties aiz milzīgiem akmeņiem Malaizijas džungļu apkārtnē. Tāpat vietējās varasiestādes ziņojušas, ka noteiktā meklēšanas apkārtē atrasti sieviešu pēdu nospiedumi.

"Mūsu suņi atrada kādas sievietes pēdas, taču, kad veicām meklēšanu, meiteni neatradām," atklāj Malaizijas ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvis.

Tāpat pārstāvis uzsvēra, ka meklēšanas operācija tiks veikta arī džungļu kalnainajā daļā, jo meitene varētu slēpties aiz akmeņiem un lielajiem kokiem. 

Pusaudzes meklēšanā iesaistīts liels daudzums cilvēku, apmācītu suņu. Arī viens helikopters un vairāki droni.

Kā vēsta BBC, arī liela daļa vietējo iedzīvotāju ir devušies skaitīt lūgšanas, tāpat lielu atbalstu ģimenei izrāda arī sociālo tīklu lietotāji.

Ceturtdienas meklēšanas laikā likumsargi izmantoja ierakstu, kurā ar mātes balsi tika raidīts vēstījums: "Nora, dārgā, es mīlu tevi. Mamma ir šeit."

Gan policija, gan arī ģimenes locekļi cerēja, ka pazudušā pusaudze sadzirdēs mātes balsi un atradīsies.

Noras vecāki atklāj, ka meitenei bijušas īpašas vajadzības, tāpēc viņi netic, ka meitene pati varējusi pamest savu istabu un doties nezināmā virzienā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu