"Drag queen" Amuna atklāti par slavas tīkotāju šovu un tā aizkulisēm (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Amuna Davis
Amuna Davis Foto: Jānis Škapars/TVNET

22. jūlijā tapa zināms, ka interneta šovā "Gribi kļūt slavens?" iesaistījies jauns dalībnieks - drag queen Amuna Davis jeb ikdienā frizieris Dāvis. Intervijā "Apollo" viņš pastāstīja, kā tad jūtas pēc pievienošanās citiem slavas tīkotājiem. 

Puisis atklāja, ka šobrīd viņu šovā viss apmierina un nav nekādu problēmu.

"Viss ir ļoti forši. Forši dalībnieki, viens otru ļoti atbalstām. Pildām uzdevumus un palīdzam viens otram tikt uz priekšu," pastāstīja Dāvis.  

Lai gan daudzi, izdzirdot, ka Amuna pievienojusies šovam, domāja, ka varētu parādīties kādi skandāli, viņš pats apstiprina, ka nekādi konflikti nav gaidāmi. 

"Mēs, dalībnieki, cenšamies, lai viss ir godīgi. Ja tu tajā dienā neko nedari, tad tu ej prom no šova. Mēs nevēlamies skandālus, un tie cilvēki, kas taisa skandālus, jau ir ārā no šova," viņš piebilda. 

Kā novēroja "Apollo", arī kanālu STV un 360TV jaunās sezonas atklāšanas ballītē Amuna Davis ieradās ar trim citiem šova dalībniekiem, kopā draudzīgi malkoja šampanieti, jokojās un fotografējās. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kā ziņots, Amuna Davis ikdienā ir Dāvis, pavisam parasts puisis, kurš nodarbojas ar friziermākslu. Dāvis ne vien frizē un krāso matus, bet arī veido parūkas. Papildus friziera pakalpojumiem Dāvis filmē arī dažādus video un kolekcionē kosmētiku. 

Dāvim ir arī otra puse - viņa lielākais mākslas darbs ir Amuna Davis. Viņš ir pirmais drag queen Latvijā. Dāvis min, ka tieši viņš ir ieviesis drag šovu kultūru Latvijā un iedvesmojis vairākus vīriešus vakaros pārtapt par sievietēm. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu