Džungļos pazudušās 15 gadus vecās meitenes lieta: atrasts pusaudzes līķis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pazudusī Nora kopā ar savu māti.
Pazudusī Nora kopā ar savu māti. Foto: AFP / Scanpix

Malaizijā 4. augustā bezvēsts pazudušās 15 gadus vecās britu pusaudzes Noras Kveirinas meklēšanā parādījusies jauna informācija. Policija atradusi kādas personas mirstīgās atliekas, ko Kveirinas vecāki identificējuši kā savu meitu, vēsta BBC 

Mirstīgajām atliekām trešdien tiks veikta tiesu medicīnas ekspertīze, taču pazudušās meitenes vecāki esot apstiprinājuši, ka atrasta viņu meita. 

Policijas pārstāvji ziņojuši, ka meitene atrasta netālu no ūdenstilpnes aptuveni divu kilometru attālumā no pazušanas vietas. Viņai mugurā neesot bijušas drēbes.

Jau ziņots, ka 15 gadu vecā Nora Kveirina naktī uz 4. augustu pazudusi no savas viesnīcas istabiņas. Lai pusaudzi atrast, Malaizijas varasiestādes turpina vērienīgas meklēšanas operācijas, kurā iesaistītas arī kinologu vienības un helikopteri.

Kveirina cieš no retas iedzimtas slimības - holoprosencefālijas, kuru dēļ meitenei ir mācīšanās un attīstības traucējumi, tādēļ viņas vecāki netic, ka meitene pati varējusi pamest savu istabu un doties nezināmā virzienā.

Ceturtdienas, 8. augusta, meklēšanas laikā likumsargi izmantoja ierakstu, kurā ar mātes balsi tika raidīts vēstījums "Nora, dārgā, es mīlu tevi. Mamma ir šeit."

Sestdien mediji vēstīja, ka policija paziņojusi, ka sākusi nopratināt viesnīcas darbiniekus, kā arī ķērušies pie reģiona pedofilu un noziedznieku pārbaudes.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu