Pusaudzes meklēšana Malaizijā: policija sākusi nopratināt viesnīcas darbiniekus un ievākt informāciju par vietējiem pedofiliem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Malaizijas policija turpina britu pusaudzes meklēšanu džungļos. Sestdien, 11. augustā, policija paziņojusi, ka sākusi nopratināt viesnīcas darbiniekus, kā arī ķērušies pie reģiona pedofilu un noziedznieku pārbaudes, vēsta britu medijs "Mirror". 

Policija jau pārmeklējusi Malaizijas kūrortā strādājošos darbiniekus, kur britu skolniece Nora Kveirina bija apmetusies kopā ar saviem vecākiem. Tāpat likumsargi aptaujājuši taksometra vadītāju, kurš veda 15 gadus veco meiteni un viņas ģimeni no Kualalumpuras lidostas uz Malaizijas kūrorta viesnīcu.

Savukārt izmeklētāji pārbauda vietējos reģiona pedofilus, kas patlaban neatrodas apcietinājumā.

"Mēs esam ļoti noraizējušies par Noras stāvokli, ja viņa ir dzīva, un nezinām,cik ilgi viņa varēs vēl izdzīvot šādos apstākļos. Mums pašlaik nav nekādu pavedienu, kas varētu novest pie meitenes," pēc septiņu dienu meklēšanas biezajos džungļos paziņojis policijas priekšnieks.

Pēdējo reizi Nora tika redzēta ekskluzīvā kūrorta viesnīcas mājiņā netālu no Serembānas kopā ar māsu un 8 gadus vecu brāli.

Sestdien pusaudzes mamma raudot pateicās par meklēšanas un glābšanas komandas darbu tropu mežos.

» Džungļos pazudušās 15 gadus vecās meitenes lieta: Malaizijas policija nāk klajā ar jaunu informāciju

15 gadus vecā Nora Kveirina bezvēsts pazudusi no savas viesnīcas istabiņas naktī uz svētdienu, 4. augustu. Noras ģimene bija apmetusies brīvdienās kūrortā netālu no Serembanas. Malaizijas policijai radušās aizdomas, ka meitene ir nolaupīta, vēsta ārvalstu mediji.

Detektīvi uzsver, ka meitene varējusi izkāpt pa atvērto viesnīcas istabiņas logu, taču Noras vecāki atklāj, ka meitenei bijušas īpašas vajadzības, tāpēc viņi netic, ka meitene pati varējusi pamest savu istabu un doties nezināmā virzienā. 

Ceturtdienas, 8. augusta, meklēšanas laikā likumsargi izmantoja ierakstu, kurā ar mātes balsi tika raidīts vēstījums - "Nora, dārgā, es mīlu tevi. Mamma ir šeit."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu