Azāram traumas dēļ uz dažām nedēļām jāatliek debija Madrides "Real" komandā

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edens Azārs
Edens Azārs Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola komandas Madrides "Real" beļģu pussargs Edens Azārs guvis augšstilba savainojumu, kā rezultātā šajā nedēļas nogalē nepiedzīvos debiju karaliskā kluba rindās.

Azārs savainojumu guva piektdienas treniņā, bet jau sestdien "Real" aizvadīs pirmās kārtas spēli, kurā viesos tiksies ar Vigo "Celta" futbolistiem. Turklāt, tiek pieļauta iespēja, ka "Real" jaunieguvums nevarēs spēlēt 3-4 nedēļas.

"Kluba medicīniskais personāls konstatēja, ka Azārs savainojis labās kājas augšstilba priekšējo muskuli," teikts komandas paziņojumā.

Azārs laukumā varētu atgriezties ceturtās kārtas spēlē, kad 14.septembrī paredzēta mājas spēle pret "Levante" vienību.

"Real" komandai šobrīd nevar palīdzēt ceļgala krusteniskās saites pārrāvušais Marko Asensio un ikra savainojumu guvušais Ferlāns Mendī.

Vasaras sākumā 28 gadus vecais Azārs no Anglijas premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" pārcēlās uz "Real", ar kuru noslēdza piecu gadu līgumu. Viņa transfēra summa ar visiem bonusiem bija aptuveni 150 miljoni mārciņu (168 miljonus eiro).

Kopā ar "Chelsea" klubu Azārs divreiz uzvarēja Anglijas premjerlīgā un UEFA Eiropas līgā, kā arī pa reizei beļģis virs galvas cēla Futbola asociācijas (FA) un Līgas kausu.

Madrides "Real" pēc Krištianu Ronaldu aiziešanas 2019./2020.gada sezonu aizvadīja blāvi un Spānijas čempionātā ieņēma trešo vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu