Māra Upmane-Holšteine skaidro, kāpēc publisko bildes ar saviem bērniem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

​Pašmāju dziedātāja Māra Upmane-Holšteine šogad kļuva nu jau par trīs bērnu māmiņu un intervijā žurnālam “Vakara Ziņas” pastāstīja, kāpēc sociālajos tīklos bieži mēdz publiskot bildes ar savām atvasēm, neskatoties uz to, ka daudzi to speciāli nedara, pamatojot savu rīcību, piemēram, ar māņticību.

“Tas ir ļoti individuāli. Nav nekāds konkrēts laiks un uzstādījums, kad varētu publiskot bērnu bildes. Mēs savā ģimenē vadāmies pēc savām izjūtām. Patiesībā ir sajūta, ka sociālajā vietnē "Instagram" ir ļoti labvēlīga gaisotne, tāpēc ka man lielākoties seko jaunās mammas un draugi. Tādēļ ir sajūta, ka var rādīt savus bērnus,” paziņoja māmiņa.

“Man ir tā sajūta: ja es kaut ko slēpju, tad to man var nozagt. Ja es to rādu, tad to man vairs nevar atņemt,” viņa piebilda.

Kā jau ziņots, grupas "Astro'n'out" solistes Māras Upmanes-Holšteines un mūziķa Goran Gora ģimenē sestdien, 23. maijā, nāca pasaulē trešais kopīgais bērniņš.

Par priecīgo notikumu viņa pavēstīja sociālajos tīklos, pievienojot foto ar jaundzimušo un atklājot, ka mazulīte Hanna nākusi pasaulē pulksten 2:44 Rīgas Dzemdību namā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hanna. ? 23.05.2019 2:44 #jauniunbagāti

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

Mūziķu pāris pērnā gada vasarā svinēja 10. kāzu gadadienu. Abi ir vecāki meitai Ronjai un dēlam Ezram Klāvam. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu