Pēc viena ieraksta "Twitter" patversmes runcis kļūst par Amerikas gribētāko kaķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no twitter.com

Par ielas kaķi Bīdžeju ("BeeJay") patversme sākumā cīnījusies, lai tam atrastu īstās un vienīgās mājas. Taču tagad viņš ieņem sen pelnītu vietu kā Amerikas smukākais kaķis, vēsta raidsabiedrība CNN.

2 gadus vecais un teju 12 kilogramus smagais Bīdžejs kļuva populārs pēc tam, kad Filadelfijas "Morris Animal Refuge" patversme dalījās ar dūšīgā kaķa fotoattēliem, cenšoties viņam atrast mājās.

Tā nav viņa vaina, ka viņš ir tik liels, sacīja patversme. Bī ir "lieli kauli", bet ar tik mīlīgu sejiņu kā viņam, iespējams, ka viņš ir ēdis pārāk daudz kārumu.

Bīdžeja dūšīgais ķermenis un mūžīgi saldsērīgā purniņa izteiksme iedvesmoja fanu leģionus izteikt daudzus adopcijas piedāvājumus.

Filadelfijas policijas departaments pat piedāvāja viņam vietu ofisā, ja neviens viņu neadoptēs. "Hm, ja viņš netiks adoptēts (ļoti maz ticams), viņš ir laipni aicināts pievienoties mūsu K9 vienībai kā tās pirmajai kaķu (viņš ir kaķis, vai ne?) biedram," departaments rakstīja "Twitter".

Patversme sacīja, ka interese par pūkainā behemota adopciju ir bijusi "milzīga" kopš foto dalīšanas ceturtdien, 22. augustā. Tagad viņam jāveic rūpīga pārbaude pie sava vetārsta, pirms viņš var oficiāli satikt laimīgo jauno ģimeni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu