Čakša kļūst par "Vienotības" biedri (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saeimas deputāte Anda Čakša pirms Saeimas svinīgās sēdes, kas veltīta Latvijas proklamēšanas 100.gadadienai, Latvijas Nacionālajā teātrī.
Saeimas deputāte Anda Čakša pirms Saeimas svinīgās sēdes, kas veltīta Latvijas proklamēšanas 100.gadadienai, Latvijas Nacionālajā teātrī. Foto: Zane Bitere/LETA

Bijusī veselības ministre, Saeimas deputāte Anda Čakša kļuvusi par partijas "Vienotība" biedri, informēja politiskajā spēks.

"Vienotības" valde savās rindās Čakšu lēmusi uzņemt vienbalsīgi.

Partijas "Vienotība" valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens skaidroja, ka ir gandarīts, ka partijai pievienojas zinoša un nozarē augstu vērtēta personība.

"Vienotības" valde ir saņēmusi apstiprinājumu, ka Čakša šodien izstāsies no ZZS frakcijas un parlamentā darbosies kā neatkarīgā deputāte ciešā sadarbībā ar partiju apvienības "Jaunā vienotība" frakciju, atbalstot "Vienotības" vērtības un programmu.

Patlaban "Jaunās vienotības" frakcijā ir astoņi deputāti, un sadarbība ar Čakšu nodrošinās iespēju politiskajam spēkam palielināt savu pārstāvniecību.

Kā ziņots, Čakša izstājusies no Latvijas Zaļās partijas (LZP), sākotnēji solot turpināt darbu Zaļo un zemnieku (ZZS) frakcijā, kas parlamentā strādā opozīcijā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu