Populārajā ASV festivālā "Burning Man" aizdomīgos apstākļos miris vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Festivāls "Burning Man"
Festivāls "Burning Man" Foto: AP/Scanpix

Populārajā festivālā "Burning Man", kas notiek ASV Nevadas štatā, atrasts miris vīrietis. Vietējās varasiestādes paziņojušas, ka notikušā apstākļi ir aizdomīgi, vēsta britu raidorganizācija BBC.

33 gadus vecais Šeins Bilinghems tika atrasts savā mašīna bez dzīvības pazīmēm 29. augustā ap 18.30 pēc vietējā laika. Tiek ziņots, ka aculiecinieki mēģinājuši viņu atdzīvināt. Vīrietis tika nogādāts medicīnas teltī, kur konstatēta viņa nāve.

Pēcnāves izmeklēšanā atklāts, ka viņa asinīs bijusi tāda "oglekļa monoksīda koncentrācija, kas ir indīga cilvēka dzīvībai". Vietējie likumsargi vīrieša nāvi izmeklē kā aizdomīgu.

Viens no Bilinghema draugiem, kas ar viņu kopā apmeklējis festivālu, vīrieti raksturojis kā "vienu no labākajiem cilvēkiem, ko es jebkad esmu pazinis". Aizgājēja māsa sākusi tiešsaistes ziedojumu kampaņu, lai savāktu nepieciešamos līdzekļus vīrieša mirstīgo atlieku nogādāšanai Jaunzēlandē.

"Burning Man" ir mūzikas un mākslas festivāls, kas ik gadu notiek Nevadas ziemeļrietumos aptuveni 160 kilometru attālumā no Reno. Šogad tas notiek no 25. augusta līdz 2. septembrim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu