16 gadus vecās meitenes nāve Turcijā: autopsijā atklājas, ka no jaunietes ķermeņa izņemti sievišķie orgāni (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

13. jūlijā Turcijas kūrortpilsētā mirusi 16 gadus veca meitene no Krievijas. Meitenes tēvs atklājis, ka no jaunietes ķermeņa izņemti daži sievišķie orgāni, vēsta "The Sun".

16 gadus vecā Sofija Lanšakova Turcijas klīnikā tika nogādāta ar spēcīgām sāpēm vēdera rajonā. Ārsti viņai diagnosticēja apendicīta iekaisumu, bet pēc astoņu stundu mokām meitene nomirusi. Jau toreiz vecāki uzsvēra, ka meitene visticamāk ir nogalināta.

Meitenes tēvs Vjačeslavs Lanšakovs tagad apgalvo, ka Krievijas izmeklētāji autopsijā konstatējuši dažu orgānu trūkumu, ieskaitot dzemdi.

"Es domāju, ka tā ir slepkavība. Pirmā diagnoze bija apendicīts, bet neviens no ārstiem neko nedarīja. Mūsu bērns tika nogalināts, viņai tika veikta orgānu izņemšana," saka tēvs telekanālam "TVK6".

Krievijas ārsti uzsver, ka meitene mirusi no peritonīta jeb vēdera plēves iekaisuma, taču Turcijas ārsti dokumentos bija minējuši apendicīta iekaisumu.

Kā vēsta britu mediji, klīnika jau paspējusi noliegt veikto orgānu zādzību, apgalvojot, ka meitene bijusi "ļoti smagā stāvoklī" un viņu nebija iespējams glābt.

Precīzs nāves iemesls būs zināms tuvākajā laikā. Krievijā par šo notikumu uzsākta izmeklēšana.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu