Ibrahimovičam "hat-trick" graujoša uzvarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zlatans Ibrahimovičs
Zlatans Ibrahimovičs Foto: Reuters/ScanPix

Amerikas futbola līgas (MLS) vienības Losandželosas "Galaxy" spēlētājs Zlatans Ibrahimovičs svētdien vietējā čempionāta spēlē izcēlās ar trim gūtiem vārtiem, palīdzot savai komandai izcīnīt graujošu panākumu.

"Galaxy" mājās ar rezultātu 7:2 (1:1) pārspēja Kanzassitijas "Sporting".

Mača rezultātu 24.minūtē atklāja viesi, bet Ibrahimovičs astoņas minūtes vēlāk rezultātu jau izlīdzināja. Bijušais Zviedrijas izlases spēlētājs bija precīzs no 11 metru atzīmes.

Pēc salīdzinoši mierīga pirmā puslaika otrajā sākās vārtu birums. Mājinieki līdz spēles 85.minūtei guva sešus bezatbildes vārtus. Pēdējie mājinieku vārti Imbrahimovičam nokārtoja "hat-trick". Viesi gan minūti vēlāk vienus vārtus atspēlēja, taču atlikušajā laikā atspēlēt piecus vārtus bija neiespējami.

Zīmīgi, ka "Galaxy" komanda ne reizi kopš 1998.gada vienā spēlē nebija izcēlusies ar septiņiem gūtiem vārtiem. Tikmēr Ibrahimovičam šis bija jau trešais "hat-trick" MLS čempionātā, bet 26 gūtie vārti vienas sezonas laikā ir jauns kluba rekords.

"Pēc pirmā puslaika teicām sev, ka mums tikai jāturpina spēlēt," teica pieredzējušais futbolists. "Rezultāts varētu likt domāt, ka spēle bija viegla, bet tā nav patiesība. Otrajā puslaikā mēs bijām krietni spēcīgāki. Spējām izmantot savas iespējas, kas arī bija panākuma atslēga."

Spēlētājam pietrūkst vien divi gūti vārti, lai kļūtu par čempionāta labāko vārtu guvēju.

"Galaxy" komandai regulārajā čempionātā atlikušas vairs tikai četras spēles, pēdējo no tām paredzēts aizvadīt sestajā oktobrī. 

Losandželosas komanda vietējā čempionātā 30 spēlēs iekrājusi 45 punktus, kas dod piekto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu