ASV tiesa piespriež cietumsodu vīrietim, kurš sociālajos tīklos publicē cietsirdīgas ainas ar haizivīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: SIPA/Scanpix

ASV, Floridā vīrietim, kurš smejoties ar draugiem aiz jahtas vilcis un nošāvis haizivi, tiesa piespriedusi 10 dienas cietumā, vēsta CNN.

Video, kas tika uzņemts Floridā kļuva par sensāciju sociālajos tīklos, redzams kā trīs vīrieši, zvejojot uz jahtas, izvelk šaujamieroci un uzjautrinoties vairākas reizes izšauj uz haizivi. Tāpat tika publicēti video, kurā redzams kā vīrieši uzķer haizivi uz makšķeres āķa un velk zivi pa viļņiem.

30 gadus vecais Roberts Lī Benaks piektdien, 13. septembrī, tika apsūdzēts par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem. Kā vēsta citi ASV mediji, vīrietim jau iepriekš bija izvirzītas apsūdzības saistībā ar cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.

Tāpat papildus 10 dienu ieslodzījumam, vīrietim tika piešķirts 11 mēnešu pārbaudes laiks un soda nauda 2 500 ASV dolāru apmērā, kā arī 250 stundas sabiedriskā darba, no tām 125 jāatstrādā dzīvnieku patversmē.

Tāpat vīrietim tiesa uz trīs gadiem anulējusi zvejas licenci.

Video tika uzņemts 2017. gada 26. jūnijā un publicēts Roberta "Instagram" kontā, kurā viņš publicējis vairākus cietsirdīgus video.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu