Foto: Kā norisinājās šturmēšanas diena NLO nostāstu apvītajā 51. zonā

Foto: John Locher / AP
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jūlija sākumā vairāk nekā viens miljons cilvēku bija pierakstījušies sociālajā vietnē "Facebook" izveidotā pasākumā, lai šturmētu slepeno ASV militāro 51. zonu un noskaidrotu, vai tajā ir pierādījumi par citplanētiešiem. Piektdien, 20. septembrī, tā diena bija pienākusi un ASV militārās bāzes teritorijā pulcējās mūzikas cienītāji, jo tur norisinājās vērienīgs mūzikas festivāls "Alienstock". Taču daļa no atbraucējiem tomēr devās cīnīties arī par "citplanētiešu tiesībām".

10 tūkstošu kvadrātkilometru lielā teritorija Nevadas tuksnesī jau sen ir saistīta ar NLO sazvērestības teorijām. Amerikāņi uzskata, ka tā ir vieta, kur ASV valdība slēpj pierādījumus par citplanētiešu eksistenci. Tiesa, valdība šādas runas vienmēr ir noraidījusi.

Foto: ETIENNE LAURENT / EPA

Sociālajā tīklā "Facebook" pasākumu izveidoja 20 gadus vecs students no Kalifornijas. Viņš bija domājis tikai pajokot, taču kampaņa ātri vien ieguva visa interneta uzmanību, aktīvistiem radot detalizētu plānu, kā ieņemt 51. zonu.

Militārās bāzes šturmēšanas plāns aprāvās tad, kad ASV valdība piedraudēja sodīt ar naudassodu ikvienu, kurš mēģinās to darīt.

Foto: JIM URQUHART / REUTERS

Pēc pieejamās informācijas piektdien, 20. septembrī, militārajā bāzē Nevadas tuksnesī pulcējās vairāki reportieri un mūzikas cienītāji, jo netālu no militārās teritorijas bāzes norisinājās mūzikas festivāls "Alienstock".

Pārbaudot saiti, kas iepriekš veda uz šturmēšanas pasākumu, tā ir pārveidota un tagad tā ved mūzikas festivālu "Alienstock".

Foto: MARIO TAMA / AFP

Viens no reportieriem stāsta, ka teritorijā jau ir ieradušies vairāki cilvēki ar kemperiem un teltīm, jo šajā zonā nav ne viesnīcu, ne hosteļu.

Foto: Festivāls "Alienstock" pie NLO nostāstu apvītās 51. zonas

Kamēr citi ballējās, citi citplanētiešu entuziasti pulcējās pie īpaši apsargātas ieejas 51. zonā. Bāzi ieskauj daudzas baumas par slepenas informācijas slēpšanu, kas saistīta ar NLO un citplanētiešiem. Tāpēc cilvēki bija cieši apņēmušies ieraudzīt citplanētiešus, ko slēpj militāristi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu