Aktrises Zavorotņukas draugs nāk klajā ar jaunāko informāciju par viņas veselības stāvokli (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TASS

Seriāla “Mana mīļā aukle” aktrises Anastasijas Zavorotņukas draugs – žurnālists un TV šovu vadītājs Sergejs Majorovs, piedalījās šovā, kurā pastāstīja, ka aktrisei ir veikta otrā operācija.

NTV kanāla raidījumā Majorovs paskaidroja, ka iepriekšējā vakarā ir sazinājies ar Zavorotņukas preses sekretāri. “Vakar naktī es runāju ar Marinu Potapovu, viņas menedžeri. Bijusi veikta otrā operācija. Ārsti apskatīja histoloģijas rezultātus. Parādījusies cerība par to, ka visu vēl var glābt,” sacīja vīrietis.

"Tātad diagnoze, par kuru visi runā, nav galīgā?" jautāja raidījuma vadītājs Vadims Takmeņevs.

"Nav galīgā," apstiprināja Majorovs, piebilstot, ka “neliels cerību stars, kā teica Marina, tomēr ir parādījies”.

Tomēr, pēc vīrieša vārdiem, aktrise joprojām atrodas smagā stāvoklī ciešā ārstu uzraudzībā.

Majorovs tāpat piebilda, ka privātklīniku, kurā ārstējas Zavorotņuka, ielenkuši ne vien žurnālisti, bet arī fani, ekstrasensi un dažādi sludinātāji. Šī iemesla dēļ aktrise ir pārtraukusi jebkādu saziņu ar ārpasauli.

"No viņas palātas ir izņemts televizors, tajā nav telefonu. Viņa neko neredz, nedzird un ne ar vienu nesazinās," stāstīja Majorovs, skaidrojot, ka tas ir pašas aktrises miera labad. 

Atgādinām, ka neskaitāmas krievu publikācijas atklāj, ka Zavorotņuka cīnās ar smadzeņu audzēju, kas viņai esot konstatēts vairāk nekā pirms gada. Tiesa, aktrises ģimenes locekļi nekomunicē ar presi un nav nedz apstiprinājuši, nedz nolieguši izskanējušās runas.  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu