Kivičs boksa mača vietā kopā ar Niku Endziņu īstenojis radošu avantūru (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs sociālajos tīklos paziņoja, ka boksa mača vietā, kam bija jānotiek šā gada martā, viņš kopā ar viltus ziņu izgatavošanā un publicēšanā apsūdzēto Niku Endziņu jeb Neidu ierakstīs kopīgu dziesmu. 

Lai gan 9. martā Kivičam bija paredzēts boksa mačs pret Endziņu jeb Neidu, to nācās atcelt, jo Kivičs salauza pirkstu. Sākotnēji gan tika runāts, ka cīņa tiks pārcelta uz aprīli, tomēr Kiviča pirksta stāvokļa dēļ tā nenotika vispār.

Tomēr tagad jaunā video mūziķis pārsteidza savus sekotājus, paziņojot, ka boksa mača vietā ar Neidu ierakstījis dziesmu.

Vietnē "Facebook" viņš publiskoja video, kurā ar Endziņu pārspriež abu konflikta detaļas. 

"Nevaru saņemt līdz galam roku dūrē, tāpēc cīņas norises laiks nav īsti prognozējams. TĀPĒC nolēmām uztaisīt kopīgu dziesmu. Demo esmu dzirdējis, gabals būs kruts, tiešām. Pirmizrāde 18.oktobrī," rakstīja mūziķis.

Tiesa, pašā video viņš norādīja, ka cīņa tomēr nenotiks, arī Endziņam apstiprinot, ka Kivičs nevar pakustināt pirkstu.

"Satiku Andri Kiviču, un mēs abi sapratām, ka nav jēgas strīdēties!" savā profilā rakstīja Endziņš. 

Kā ziņots, pēc sociālajā vietnē "Facebook" publicētās tiešraides, kuru Kivičs kopā ar savu mīļoto sievieti Lieni Skulmi uzņēma vannā, Neids izaicināja Kiviču uz boksa cīņu. 

Tā kā atbilde nesekoja, tad pāris dienas vēlāk Neids ķērās pie spēcīgākiem ieročiem un, rupjiem vārdiem apvainojot Lieni, meta atkārtotu izaicinājumu. Šoreiz Andris Kivičs nepalika vienaldzīgs un izaicinājumu pieņēma. 

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu