Video: Kivičs tirdzniecības centrā pamatīgi izvicina dūres ar kādu garāmgājēju (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds interneta lietotājs sociālajos tīklos publiskoja video, kurā redzams, kā mūziķis Andris Kivičs tirdzniecības centrā izvicina dūres ar kādu garāmgājēju. 

Lai gan no video nav īsti saprotams, kādēļ kautiņš izcēlies, abu iesaistīto starpā dzirdama necenzēta leksika. Video beigās redzams, kā kautiņu pirmais pamet Kivičs ar pārsistu un asiņojošu aci. 

"Latvijas lepnums! Kivičs uzbrūk jaunietim," teikts video aprakstā. 

Paziņojumu par publicēto video izteicis arī pats Kivičs, kurš apgalvo, ka viņam uzbrukuši divi jaunieši, tādēļ tagad viņš atrodas Rīgas Kurzemes iecirknī. "Vispretīgākā provokācija, kāda pret mums ir bijusi. Varoņi aizlaidās. Esam policijā, būs krimināllieta. Pilnīgi sūdabrāļi, kuri zviedz, ņirdz un filmē metra attālumā. Video, kas ceļo internetā ir pasākuma otrā daļa, pirmā bija uz ielas, kur es, paslīdējis, tiku spārdīts. Pilnīgs kosmoss. Būs oficiāls video no veikala kamerām par to, kas notika uz ielas."

Kā zināms, 9. martā klubā "Godvil" notiks boksa mačs starp mūziķi Andri Kiviču un lētas slavas tīkotāju Niku Endziņu jeb Neidu, kurš apsūdzēts viltus ziņu izgatavošanā un publicēšanā. 

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu