Gaidīšana ir beigusies. Porziņģis laukumā atgriežas ar rezultatīvu sniegumu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis naktī uz ceturtdienu (Latvijas laiks) aizvadīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēli. Latvijas basketbolists laukumā atgriezās pēc 20 mēnešu pārtraukuma.

Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda ar rezultātu 117:124 piekāpās Detroitas "Pistons".

Latvijas basketbolists savā pirmajā spēlē "Mavericks" sastāvā laukumā pavadīja 19 minūtes, kuru laikā viņš guva 18 punktus (5/11 divpunktu metieni, 2/7 trīspunktu meiteni, 2/2 soda metieni).

Porziņģis izcīnīja arī 7 atlēkušās bumbas, veica 2 rezultatīvas piespēles, pārtvēra 1 bumbu un saņēma 2 piezīmes.

Liepājniekam šajā mačā "Mavericks" sastāvā bija labākais +/- radītājs +13. Proti, kamēr viņš bija laukumā, Dalasas komanda iemeta par 13 punktiem vairāk nekā pretinieku vienība.

Porziņģis nebija aizvadījis NBA spēli kopš 2018. gada 6. februāra, kad viņš guva ceļgala traumu, tolaik pārstāvot vēl Ņujorkas "Knicks" komandu.

"Mavericks" sastāvā šajā spēlē rezultatīvākais bija slovēnis Luka Dončičs, kurš 28 minūtēs guva 21 punktu, izcīnīja 8 atlēkušās bumbas, veica 5 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 3 bumbas.

"Pistons" rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Lūks Kenards, ar 18 punktiem atzīmējās Deriks Rouzs, bet 17 pievienoja Bleiks Grifins.

"Mavericks" nākamo NBA pirmssezonas pārbaudes spēli aizvadīs sestdien, 12. oktobrī, pret Milvoki "Bucks".

2019./2020. gada NBA sezona sāksies 22. oktobrī.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu