"Parādi krūtis!" Itāļu žurnāliste stāsta par seksismu un publicētiem kailfoto (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dileta Leota ir itāļu sporta žurnāliste, kura ikdienā strādā Itālijas augstākajā futbola līgā "Serie A". Aizvadītajā nedēļā reportiere ieguva plašāku atpazīstamību ar video, kurā dzirdams, ka spēles laikā vietējie fani kliedz frāzi "Parādi krūtis". Sarunā ar "The Sun" simpātiskā reportiere pastāstīja par šo atgadījumu un savu karjeru kopumā.

Aizvadītajā nedēļā interneta vidē parādījās video, kurā bija dzirdams futbola kluba "Napoli" fani žurnālistes virzienā raidīja nepārprotamu aicinājumu: "Parādi krūtis!"

Pati reportiere šo atgadījumu atceras ar smaidu.

"Jā viņi kliedza "Parādi krūtis", bet tas bija pārpratums. "Napoli" fani mani atbalstīja visas spēles garumā. Viņu komanda uzvarēja un fani mēģināja iet soli tālāk, bet tas viss bija tikai joks. Arī mana reakcija bija atbilstoša šādam sauklim," žurnāliste atminas incidentu.

Ja šis atgadījums žurnālistes acīs bija pārpratums, tad 2016. gada incidents, kad hakeri ielauzās viņas "iCloud" un publicēja Leotas kailfoto, reportierei bija patiesi sāpīgs notikums.

"Reizēm domāju, ka viss ko daru kļūst virāls. Vai tas būtu sporta zāles apmeklējums, dejas klubā, vai arī atpūta pludmalē, manas bildes allaž gūst popularitāti. Līdz ar to, nebiju pārsteigta, ka kāds uzlauza manu kontu. Diemžēl nebiju gaidījusi, ka manus kailfoto redzēs visa pasaule," nožēlu pauž žurnāliste.

Šajā grūtajā mirklī reportieri uzreiz devās aizstāvēt Itālijas futbola zvaigzne Mario Baloteli, kurš savā "Twitter" profilā publicēja ierakstu: "Katrs ar savu ķermeni var darīt, ko vēlas. Cilvēki, kas šādu brīvību izmanto ļaunprātīgi, ir cūkas."

Leota atklāj, ka Baloteli komentārs viņai esot ļoti palīdzējis. 

"Mario teiktais man ļoti palīdzēja. Sapratu, ka neesmu viena. Tajā pašā laikā apzinājos, ka šī problēma skar ne tikai mani, bet arī citas sievietes. Šī problēma ir daudz izplatītāka nekā biju gaidījusi," apkaunojošo situāciju atceras Leota.

Savu karjeru žrunālistikā Leota sāka 2010. gadā. Šobrīd viņa ir viena no atpazīstamākajām "Serie A" reportierēm un ir ļoti priecīga par saņemto iespēju intervēt daudzas Itālijas futbola zvaigznes.

"Pagājušajā nedēļā man bija iespēja intervēt Radžu Naingolanu. Tik tiešām uzzināju par viņu daudz vairāk. Strādājot šajā amatā, varu intervēt ne tikai spēlētājus bet arī tādus zvaigžņotus trenerus kā Žuze Morinju un Karlo Ančeloti," par savu ikdienu stāsta Leota.

Žurnāliste arī nenoliedz, ka viņas ambīcijas sniedzas ārpus Itālijas, bet, tajā pašā laikā, viņa vēl nav gatava pamest Itāliju: "Protams, mans sapnis ir intervēt tādas futbola zvaigznes, kā Lionels Mesi, Serhio Ramoss, Salāhu, Neimāru vai seru Aleksu Fergusonu. Bet es nāku no Sicīlijas un virs manas galvas allaž ir bijusi zila debess un saule, tāpēc vēl neesmu gatava uzsākt karjeru, piemēram, Anglijā."

Noslēgumā reportiere atzīst, ka viņa sasniegto ir panākusi ar savām zināšanām par futbolu nevis izskatu, bet nenoliedz, ka daļa no skatītājiem viņas intervijas vēro tikai žurnālistes izskata dēļ: "Ja tev interesē futbols, tu klausies ko es saku, citādāk tu tikai skaties uz mani... Tas, protams, ir joks, bet katrā jokā ir arī daļa patiesības."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un po’ di allenamento prima di ritornare in campo ??⚽️#interudinese @dazn_it

A post shared by ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ultima domenica di calcio estivo ☀️⚽️ #napolibrescia

A post shared by ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gemelli diversi ?⚽️ @dazn_it #interlecce #buonalaprima

A post shared by ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grotta di sale ?

A post shared by ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta) on

Video: Leota noraida itāļu fanu "pieprasījumu" 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu