Kalifornijā pastniece divu nedēļu laikā nejauši atrod divus pazudušus bērnus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maza meitene. Ilustratīvs attēls.
Maza meitene. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

ASV, Kalifornijas štatā pasta darbiniece Sianna Tomasa, dodoties ierastajā maršrutā, divu nedēļu laikā atradusi divas pazudušas meitenes. Viena no tām bija 15 gadus veca meitene, kurai diagnosticēts autisms, otrs pavisam mazs bērns, kurš aizklīdis no vecākiem, vēsta medijs "People". 

Tomasa aprīlī medijos bija pamanījusi ziņu, kurā izsludināta 15 gadus vecās Abijas meklēšana. Piegādājot pastu, 20. aprīlī sieviete pamanījusi kādu meiteni, kura līdzinājās ziņās aprakstītajai pazudušajai meitenei.

"Es nekavējoties rīkojos. Bez vilcināšanās apstājos ielas malā," stāsta Tomasa. Sieviete piegājusi meitenei klāt un teikusi: "Es esmu apmaldījusies". Meitene atjautājusi: "Tu esi apmaldījusies? Es palikšu ar tevi. Es palīdzešu..." 

"Es negribēju, lai viņa aizbēg," teica Tomasa, kura atcerējās ziņās minēto, ka meitenei ir diagnosticēts autisms. Sieviete domājusi: "Kā es varu tuvoties šai meitenei, lai viņa nenobītos?" Tomasa saka, ka "spēlējusi meitenes lomu". Pirms tam pastniece bija strādajusi ar bērniem ar invaliditāti un viņa vietējām ziņām pastāstīja, ka tāpēc zinājusi, kā rīkoties. 

Tomasa nekavējoties zvanījusi palīdzības dienestiem un paziņoja autoritātēm, ka atradusi Abiju. Meitene bijusi "dehidrējusies, bet citādi ar veselību viss bijis kārtībā" paziņojis autoritāšu pārstāvis.  

Pēc divām nedēļām atkārtojies līdzīgs notikums. Tajā pašā mēnesī Tomasa kā ierasts devusies piegādāt pastu un pamanījusi mazu meitenīti, kura viena pati gājusi pa ielu. Bērns varētu būt bijis apmēram četrus gadus vecs. Īsu brīdi Tomasa gaidījusi, vai neparādīsies kāds no meitenes vecākiem, bet tas nenotika.


"Es nekavējoties izlēcu no mašīnas... Viņa pieskrēja man klāt, cieši apķēra. Viņa noteikti bija ļoti nosalusi un nobijusies, ja nebaidījās mani apskaut."

Tomasa zvanījusi uz glābšanas tālruni un palikusi kopā ar mazo meiteni līdz atbraukusi viņas mamma. 

Tomasa par pastnieci strādā tikai vienu gadu, bet jau paspējusi izpelnīties atzinību par savu rīcību. "Es mīlu savu darbu pastā," Tomasa paziņojusi, "Ja kāds bērns ir nelaimē, es vienmēr palīdzēšu." 

Sianna saka, ka viņa sevi neuzskata par varoni. "Es gluži vienkārši biju īstajā vietā un īstajā laikā." Sieviete intervijā vietējām ziņām atzina, ka pats svarīgākais ir tas, ka bērni atkal ir drošība pie saviem vecākiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu