Zavorotņukas ģimene komentē izplatīto informāciju par aktrises veselības stāvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Anna Zavorotnyuk/Instagram

Anastasijas Zavorotņukas meita Anna savā "Instagram" kontā dalījusies ar informāciju par aktrises veselības stāvokli, kā arī asi vērsusies pret medijiem, kas publisko nepatiesas ziņas.

"Mēs no sirds uzskatām, ka ar prieku ir svarīgi dalīties, bet grūtās situācijas katrs pārdzīvo savā veidā, un katram uz to ir pilnas tiesības," raksta sieviete. "Šīs tiesības nepieciešams cienīt, tās ir svarīgākas par ziņkārību un nepacietību.

Sieviete uzsver, ka Zavorotņukas radinieki nav gatavi nelūgtu viesu vizītēm. Viņi arī uzskata par nepieņemamu, ka dažādu mediju darbinieki "patrulē" pie slimnīcas vai mājas, lien pār žogiem vai bloķē mašīnas un bāž sejā kameras.

"Kad cenšas izlauzties garām apsardzes postenim, uzspļaujot uz ārstniecības iestādes apmeklētāju un darbinieku mieru; kad meklē "insaiderus", kas būtu gatavi pārdot slimu cilvēku foto... Mēs gribam, lai visi zina savus " varoņus," turpina Anna. Viņasprāt, virsraksti presē ir "aiz laba un ļauna robežas".

Zavorotņukas radinieki līdz šim klusējuši par aktrises veselības stāvokli, un līdz šim publicētā informācija balstīta baumās un nav apstiprināta.

Vairāki plašsaziņas līdzekļi ziņojuši, ka Zavorotņuka cīnās ar smadzeņu audzēju, kas viņai esot konstatēts vairāk nekā pirms gada.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Мы искренне считаем, что радостью важно делиться, а тяжелые ситуации каждый переживает по-своему и имеет на это полное право. И это право необходимо уважать, оно - в приоритете перед всяким любопытством и нетерпением. Мы не готовы к визитам непрошеных гостей, считаем недопустимым, когда представители разных изданий караулят у больницы или дома, лезут через заборы, блокируют машины родственников и направляют им камеры в лицо; когда пытаются прорваться через пост охраны, наплевав на покой посетителей и сотрудников лечебного заведения; когда ищут "инсайдеров", готовых продать фото болеющего человека. Мы хотим, чтобы страна знала своих "героев" в лицо. Заголовки, с которыми сегодня выходит пресса - снова за гранью добра и зла. Примеры в карусели. И мы официально заявляем: нет, это неправда!!! #противлживсми

Публикация от Анастасия Заворотнюк (@a_zavorotnyuk)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu