"Sāku spēlēt videospēles, jo gribēju sacensties." Porziņģis par brīvo laiku traumas periodā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: www.mavs.com

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs nesenā intervijā ar popularā ar "Youtube" kanāla "See Hendo" veidotāju Krisu Hendersonu pastāstīja par savām nodarbēm brīvajā laikā, komandas biedru Luku Dončiču un uzslavu saņemšanu no līgas labākajiem spēlētājiem.

Latviešu spēlētājs tika aicināts reaģēt uz nesenajiem komplimentiem no Kevina Durenta, kurš ir divkārtējs NBA čempions un viens no labākajiem spēlētājiem līgā šodien.

"Jau no paša manas karjeras sākuma Kevins ir cienījis manu spēli un teicis tikai labu. Līdz ar to, dzirdēt, ka viņš manā virzienā atkal ir veltījis komplimentus, protams, ir ļoti patīkami," domas par saņemtajām uzslavām izteica Porziņģis.

Porziņģim tika vaicāts par to, vai viņš ir liels videospēļu cienītājs, uz ko latviešu basketbolists atbildēja, ka, būdams savainots, viņš tām pievērsās aktīvāk. "Spēlēju nedaudz "FIFA" un "CS GO". Šīs spēles sāku spēlēt, kad biju savainots, jo gribēju sacensties. Man pietrūka ikdienas sacensību."

Uz intervētāja jautājumu par to, vai viņš būtu labākais "FIFA" spēlētājs "Mavericks" ģerbtuvēs, Porziņģis ar smaidu atbildēja: "Dodiet man divas līdz trīs dienas, lai varu atgūt formu. Pēc tam- noteikti. Uzskatu, ka tad gan es būtu labākais "FIFA" spēlētājs komandā."

Porziņģis arī atzina, ka saikne ar Dalasas faniem šajā īsajā laikā ir izveidojusies patiesi spēcīga.

"No pirmās dienas fani manā virzienā ir raidījuši tikai pozitīvas emocijas. Es viņu komandas labā pat vēl neko nebiju izdarījis, bet viņi mani tik un tā atbalstīja jau no paša sākuma. Patiesi nevaru sagaidīt, kad varēšu iziet laukumā un sniegt skatītājiem pašu labāko."

"Luka ir ļoti jauns. Cik viņam ir gadi? 19 vai 20? Es pat nezinu. Laukumā to nevar noprast, bet ārpus tā... Luka ir patiesi jauns," par jaunā slovēņu komandas biedra spēli stāsta Porziņģis.

Latviešu spēlētājs arī neslēpa, ka kopā ar jauno slovēņu supertalantu viņi var būt ļoti bīstami.

"Ņemot vērā, ka līgā ienācām līdzīgā laikā un abi esam jauni, domāju, ka ir tikai laika jautājums, līdz mēs pielāgosimies viens otram un izveidosim patiesi bīstamu komandu."

Dalasas vienība pirmo šīs sezonas spēli aizvadīs 24.oktobrī, tiekoties ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu