Ļaudis sociālajos tīklos samulsina sirmgalve, kura ziņu sižetā dursta sevi ar dakšu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no TV3 ziņu video

Pirmdien, 14. oktobrī, "TV3 Ziņu" sižetā tika vēstīts par māju Lāčplēša ielā, kurai iebruka griesti. Sižetā kāda kundze stāstījusi par situāciju ēkā, tomēr vairāki sociālo tīklu lietotāji pievērsuši uzmanību "otrajā plānā" palikušai sirmgalvei, kura vairākas reizes sevi kakla rajonā durstījusi ar dakšu.

Komentāros mikroblogošanas vietnē "Twitter" cilvēki izcēla tieši sirmgalves īpatnējo rīcību.

"Sižetu pastiprinošs žests!" rakstīja viens lietotājs, kamēr citi minēja, ka tieši kundzes rīcība likusi pievērst uzmanību sižetam.

Kāda cita komentētāja norādījusi, viņai redzētais nav paticis. "Kundze speciāli, neapzināti vai vienalga kā to izdarīja. Bet nu, es jau nezinu, kāda ir žurnālistu ētika," vēstīja komentētāja. 

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka nedēļas nogalē kādā dzīvojamā ēkā Lāčplēša ielā Rīgā iebruka ceturtā stāva griesti. Mājas iedzīvotāji tika evakuēti, daudzi pat nepaspēja paņemt drēbes vai citus sadzīves priekšmetus no dzīvesvietas.

14. oktobrī Rīgas mērs Oļegs Burovs sasauca atbildīgo dienestu ārkārtas sanāksmi par radušos situāciju. Tomēr liela daļa nama iedzīvotāju jautājumu pagaidām ir palikuši neatbildēti.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu