"Viņš pateica, ka vēlētos atpakaļ iepriekšējo dzīvi." Madara Kiviča atklāj, ko Skulmes pazušanas laikā viņai atzina mūziķis (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais pašmāju mūziķis Andris Kivičs ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi pirms neilga laiciņa piedzīvoja trillera cienīgus notikumus - Liene uz teju divām nedēļām bija pazudusi. Lai gan nu pāris atkal ir kopā, Kiviča divu meitiņu mamma Madara izdevumam "Ieva" atklāj, ko Andris viņai teicis Lienes pazušanas laikā. 

Kā atklāja Madara, viņa noteikti nevēlētos būt Lienes vietā, turklāt viņa ir laimīga, ka pavisam drīz noslēgsies šķiršanās process. Vaicāta, vai Madarai ar Andri bija tādas attiecības kā skandalozajam pārītim šobrīd, sieviete atbild noraidoši. 

"Mums bija pilnīgi citādas attiecības. Esmu šokēta par to attiecību modeli, kādu redzu šobrīd. Man liekas, ka biju kopā ar pilnīgi citu cilvēku. Tagad, kad tā meitene pēc incidenta bija pazudusi, es atkal Andrī redzēju to iepriekšējo cilvēku.

Mums bija atklātas sarunas, un es dzirdēju tos vārdus, kurus man vajadzēja dzirdēt. Visi apkārtējie ir sen teikuši, ka ar mani kopā viņš auga, bet tagad grimst. Tagad es priecājos, kad viņš pateica, ka vēlētos atpakaļ iepriekšējo dzīvi un ir noguris.

Ikdienišķi strīdi ir visiem, bet man ir lietu kārtība. Man nav nekas pret to, ka cilvēki iedzer, bet ir lietas, kur vajag režīmu un kārtību. Saprotu, ja tiek nospēlēts koncerts līdz trijiem naktī, pēc tam gribas pasēdēt un patusēt. Bet es kā sieviete, kura ir mājās ar maziem bērniem - toreiz ļoti maziem bērniem, kas bieži naktīs modās, - negribēju, lai man naktī no tusiņa zvana vīrs! Nezvani man, lūdzu! Nāc mājās normāls," paskaidroja Madara. 

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu