Aculiecinieki atklāj detaļas, kā Iļģuciemā šoferis "noparkojās" uz mājas sienas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com

Sestdien, 19. oktobrī, sociālajos tīklos parādījās ļoti neparasta negadījuma fotogrāfijas - likās, ka automašīnu vējš ir "uzpūtis" uz daudzdzīvokļu mājas sienas. Izrādās, ka Buļļu ielas 14B nama iedzīvotājiem Iļģuciemā jau gadiem ilgi jārēķinās ar problēmu, ka katastrofāli trūkst vietu auto novietošanai, turklāt pagalmā ir ļoti bedrains ceļš, vēsta raidījums "Degpunktā".

» Izkrita pa logu? Iļģuciemā mašīna "noparkota" uz mājas sienas

Kāds šoferis brīvdienās šaurajā pagalmā sarīkojis paraugdemonstrējumus vietējiem iedzīvotājiem, ka braukt šajā vietā var gan ātrāk, gan arī mašīnu var novietot citādāk, nekā tas pieņemts.

"Ieskrējies riktīgi, gandrīz vai 100 kilometri stundā. Trāpījis pa to pīlādzi. Izskatās gandrīz neiespējami," stāsta vietējais iedzīvotājs Māris.

Pēc uztriekšanās šķērslim braucamrīks uzlidojis gaisā, apgāzās uz sāna un apstājās tikai pēc atduršanās mājas sienā. Pirmā stāva iedzīvotāji, kuriem pie logiem negaidīti parādījās automašīnas jumts, šo dienu noteikti atcerēsies ilgi.

Pirmā stāva iedzīvotāja Rita raidījumam stāsta:"Bija liels troksnis. Gribēju iemigt, un tieši tajā mirklī viss notika. Es nesaprotu, kā tas varēja notikt."

Pēc iespaidīgās avārijas vadītājs paša spēkiem varēja izkāpt no sasistās automašīnas. Kad pie mājas piebrauca policisti, viņus sagaidīja tikai šokētie nama iedzīvotāji. Šoferis no notikuma vietas aizbēdzis.

"Es nezinu, kā tur viss notika. Varēja būt dramatiskāk. Varēja ielidot dzīvoklī," bilst Rita.

Pēc neoficiālām ziņām, automašīna, ar kuru izraisīta avārija, piederēja šofera mātei, kura dzīvo turpat netālu. Visticamāk, mašīna bija paņemta bez īpašnieces atļaujas. Vietējie iedzīvotāji piebilst, ka stūrētājs bijis narkotiku reibumā.

Policijā par incidentu ir uzsākta administratīvā lietvedība. Likumsargi raidījumam "Degpunktā" atklājuši, ka līdz šim joprojām nav izdevies noskaidrot šofera personību. Pašlaik policisti meklē aculieciniekus un aicina visus, kuriem ir jebkāda vērtīga informācija, ziņot pa tālruni 67829235 vai 110.

Attēli arī parāda, ka blakus esošais koks izrauts ar saknēm. Vieglajai automašīnai ir bojāts buferis.

Kā atzīmēja Valsts policijas pārstāve Līna Kaļķe, sestdien, 19. oktobrī, pulksten 14.21 likumsargi saņēma izsaukumu no negadījuma vietas - "Honda" markas automašīna uzbrauca kokam un ietriecās mājā. Transportlīdzekļa vadītājs aizbēdzis no notikuma vietas.

"Facebook" lietotāji raksta, ka izskatās, ka automašīna izkritusi no loga vai balkona.

Noskaties sižetu!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu