Vitltvārži populārā iepazīšanās vietnē izveidojuši Madaras Kivičas profilu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča divu meitu mamma Madara savus sekotājus sociālajos tīklos brīdinajusi par vitlvāržiem, kas viņas vārdā uzdarbojas iepazīšanās vietnē "Tinder". 

Kā atklāja Madara, kāds "Tinder" izveidojis profilu ar viņas fotogrāfiju, vārdu un citu informāciju. Par to viņa uzzinājusi no kāda vīrieša, kas viņai rakstīja "Instagram". 

"Es tikko pamanīju šo bildi un sapratu, ka mums "Tinder" ir bijis "match" un esmu čatojis ar tevi, Madaru, gandrīz pat sirsniņa satrīcējās! Kā sokas?" vīrietis rakstīja Kivičai. 

Publiskotajā ekrānuzņēmumā redzams, ka Madara vīrietim atbildēja ar balss ziņu, kurā, kā noprotams, norāda, ka tā nav viņa. "Tad kāds būs izmantojis tavu bildi, nelieši," rakstīja Madaras pielūdzējs.

"Saņēmu ziņu, ka man esot bijis kaut kāds "match" kaut kādā "Tinder". Labi, šis ir... Es neesmu ne "Tinder", ne citos iepazīšanās saitos!" saviem sekotājiem skaidroja Madara. 

Nesen Kiviča portālam "Apollo" paskaidroja, ka viņa šobrīd ir izveidojusi jaunas attiecības, kuras publiski negrasās afišēt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ma_DARA ♎ (@madara.kivica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ma_DARA ♎ (@madara.kivica) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu