Bļugers palīdz "Penguins" sagraut "Flyers" komandu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pitsburgas "Penguins"
Pitsburgas "Penguins" Foto: AP/Scanpix

Ļoti pārliecinošu uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā pagājušajā naktī (Latvijas laiks) izcīnīja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda. 

"Penguins" hokejisti savā laukumā ar rezultātu 7:1 sakāva Filadelfijas "Flyers" vienību, izcīnot otro uzvaru pēc kārtas. 

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 16:58 minūtes, no kurām 3:45 spēlēja mazākumā. Bļugers izpildīja vienu metienu pa vārtiem, lieka lietā trīs spēka paņēmienus, uzvarēja 11 no 20 iemetieniem un maču noslēdza ar lietderības koeficientu +1. 

Šajā mačā pārtrūka 25 gadus vecā Bļugera trīs spēļu rezultativitātes sērija. 

Ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Dominiks Kahuns, Dominiks Simons un komandas līderis Sidnijs Krosbijs, kurš tika nosaukts par mača spožāko zvaigzni. 

Četras ripas pretinieka vārtos "Penguins" spēlētāji iemeta pirmajā trešdaļā nedaudz vairāk nekā astoņu minūšu laikā. Līdz spēles 52. minūtei mājinieki atradās vadībā ar 6:0. 

Bļugers šosezon 13 spēlēs atzīmējies ar diviem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm. 

Nākamo spēli "Penguins" aizvadīs sestdien, kad plkst. 19 pēc Latvijas laika uzņems Edmontonas "Oilers". Šajā mačā pēc savainojuma sadziedēšanas laukumā varētu atgriezties viens no Pitsburgas uzbrukuma līderiem Jevgēņijs Malkins

"Penguins" komanda ar 13 spēlēs izcīnītām astoņām uzvarām un iekrātiem 16 punktiem šobrīd ir sestā spēcīgākā vienība Austrumu konferencē. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu