Valmierā filmējot graustu, vietējās televīzijas žurnālisti atrod cilvēka līķi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Gandrīz katrā pilsētā ir kāda pamesta teritorija, kurā bieži savus mitekļus ierīko bezpajumtnieki. Valmierā vienā no šādām vietām, kad vietējās televīzijas žurnālisti veidojuši sižetu, atrasts cilvēka līķis, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Valmierā ir divas šādas vietas. Viena no tām ir pamests gaļas kombināts, otra - naftas bāze, kas atrodas Gaides ielā, pilsētas nomalē. Par naftas bāzes tālāko likteni trešdien, 30. oktobrī, vietējās televīzijas žurnālisti veidoja sižetu. Filmēšanas laikā vienā no kompleksa ēkām ziņu operators nejauši uzgāja kādu baisu atradumu.

"Tur dzīvoja "bomži". [..] Operators nolika savu steķi pie durvīm un iegāja iekšā. [..] Viņš skatījās tālāk, vai kaut kas tur ir dedzis. Tad pagriezās pa kreisi, noliecās un ieraudzīja galvaskausu, cilvēka līķis," atklāj viens no īpašnieku pārstāvjiem Edgars.

Klātesošie uz mirki sastinguši, taču sapratuši, ka uz notikuma vietu jāsauc policija.

Telpa, kurā tika atrastas cilvēka mirstīgās atliekas, bija piekrāmēta pilna ar sadzīves mantām un citiem degošiem materiāliem. Kādēļ ugunsgrēks, kas izcēlās nelielajā istabā, nenopostīja visu ēku un nodzisa pats no sevis – joprojām paliek neskaidrs. Arī aculiecinieku nav.

Tā kā bojāgājušā ķermenis gandrīz pilnībā sadega, izmeklētājiem uzreiz nebija iespējas konstatēt, vai cilvēkam ir nodarīti kādi miesas bojājumi, tāpēc šobrīd versija, ka grausta teritorijā pastrādāts noziegums, – joprojām nav izslēdzama.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu