Ķengaragā māte teju četru promiļu reibumā skapī slēpjas no policijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Rīgas pašvaldības policija devusies uz kādu dzīvokli Ķengaragā, kur sociālā dienesta darbiniecēm bija nepieciešama policijas palīdzība. Neplānotas pārbaudes laikā viņas bija sastapušās ar trīs bērnu māti, kura bija reibumā un atteicās sadarboties ar dienesta darbiniekiem, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sociālā dienesta darbiniece policijai pastāstīja, ka sieviete bieži lieto alkoholu, bet vienmēr to noliedzot. 

"Tagad aizgāju, atvēru durvis, tur viss piesmēķēts, kopā bija pieci piedzērušies cilvēki. Viņa man nemācēja pateikt, kad bērni pēdējo reizi ēduši," saka dienesta darbiniece.

Acīmredzot, kāds no dzīvoklī esošajiem cilvēkiem bija pamanījis policistu ierašanos, jo neviens neatbildēja ne uz durvju zvanu, ne klauvēšanu.

Ņemot vērā, ka bērnu veselība un dzīvība varēja būt apdraudēta, uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, kā arī mediķi. Sievietei vairākkārt tika zvanīts, taču neviens uz šiem zvaniem neatbildēja. Dzīvoklī bija izslēgta gaisma. Iespējams, ka tas ticis darīts, lai izskatītos, ka mājās neviena nav. 

Lai noskaidrotu situāciju un tiktu dzīvoklī, pie balkona pieslietas trepes. Ugunsdzēsēji ķērušies pie instrumentiem, lai atlauztu durvis. Saprotot, ka izbēgt neizdosies, kāda no dzīvoklī esošajām personām durvis atvērusi. 

Operatīvo dienestu darbinieki iegājuši dzīvoklī, taču viens no bērniem un pati māte nebija redzami. Kā atklājās, viņa ar bērnu bija paslēpusies skapī.

Sieviete bija manāmā alkohola reibumā. Testa laikā atklājies, ka viņa ir gandrīz četru promiļu reibumā.

Mediķi notikuma vietā pārbaudīja bērnu veselības stāvokli un tika noskaidrots, ka viņi ir saaukstējušies un nepieciešama hospitalizācija. Sākumā bērni nogādāti slimnīcā, kur veiktas nepieciešamās pārbaudes, pēcāk viņi nogādāti krīzes centrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu