Olga Rajecka kārtīgi uzdzīvo Spānijā un bauda dzērienu no trauka ar "loceklīti" (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jau šo sestdien pie skatītājiem nonāks jaunākā 360TV un "Youtube" kanāla “Brīvdiens TV” veidotā šova “Četri uz koferiem” sērija, kas ļaus sekot četru slavenību raibajiem piedzīvojumiem saulainajā Spānijā. Tajā gida lomā šoreiz iejutīsies spilgtā pašmāju estrādes dīva Olga Rajceka, kas darīs visu, lai ceļabiedriem - Kašeram, Samantai Tīnai un šova “Gribi kļūt slavens?” uzvarētājam Gatim Kondrātam sarūpētu patiešām neaizmirstamu izklaidi.

Olga ir pārliecināta, ka jauniepazītās valstis vislabāk spēj atklāt tieši vietējie, tāpēc tā vietā, lai pati plānotu dienas programmu, šo pienākumu uzticēs aktrisei Ievai Pļavniecei, kas jau kādu laiku apmetusies uz dzīvi Spānijā. Tiesa, par šo lēmumu pārējie ceļabiedri rauks degunus, sakot, ka tādā veidā dziedātāja esot savus pienākumus “uzkrāvusi” citiem.

Lepni apartamenti ar skatu uz jūru, mielošanās ar gliemežiem, pikniks jūras krastā – šie būs tikai daļa no šikajiem piedzīvojumiem, kuros ceļabiedrus vedīs Olga un Ieva. Taču, redzot ar kādu vērienu kopējo ceļojuma budžetu metusies tērēt Olga, Kašers un Samanta Tīna kļūs pavisam bažīgi, uztraucoties, vai naudas pietiks arī pārējo kolēģu ieplānotajām izklaidēm? Punktu visam pieliks karstasinīga ballīte vakara noslēgumā kādā Spāņu restorāna, kur kā uzkoda tiks pasniegts “desu koks”, bet maltīte noskalota ar spāņu dziru, kas tiek baudīta no tradicionālā dzērienu trauka “ar loceklīti” “Piķis sāk palikt problēma,” redzot “Oldzītes” tēriņus, dziļdomīgi sacīs Kašers. Kā kolēģi vērtēs Olgas vērienīgo uzdzīvi? Un vai tā ietekmēs Kašera iecerētos plānus?

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu