"Avalanche" astoņās minūtēs gūst sešus vārtus un sagrauj "Predators"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jonas Donskojs
Jonas Donskojs Foto: AP/Scanpix

Kolorādo "Avalanche" komanda ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā astoņās minūtēs guva sešus vārtus un svinēja rezultatīvu uzvaru.

Denveras komanda mājās ar 9:4 (2:1, 6:2, 1:1) sagrāva Nešvilas "Predators".

Vēl otrā perioda sestās minūtes sākumā mājinieki bija iedzinējos ar 2:3, bet tad astoņu minūšu laikā guva sešus vārtus, turklāt vienus no tiem mazākumā. 

Ar karjeras pirmo "hat-trick" uzvarētāju rindās atzīmējās Jonass Donskojs, bet vārti un trīs rezultatīvas piespēles bija Neitanam Makinonam, kurš trešo periodu traumas dēļ nespēlēja. Keils Makars un Raiens Greivss katrs pievienoja pa vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet vēl vārtus mājiniekiem guva Mets Nieto, Mets Kelverts un Andrē Burakovskis.

Viesiem izcēlās Raiens Eliss, Filips Fošberjs, Mets Dušeins un Kreigs Smits.

Citā mačā ar diviem vārtiem, tajā skaitā uzvaru nesošajiem, izcēlās Toms Vilsons, kurš palīdzēja Vašingtonas "Capitals" viesos ar 5:4 (1:2, 2:2, 1:0, 1:0) pārspēt Floridas "Panthers". Vēl divus vārtus uzvarētājiem guva Aleksandrs Ovečkins.

Arī rezultatīvu maču aizvadīja Logans Kutūrs, kurš guva vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles, kaldinādams Sanhosē "Sharks" māju uzvaru 6:5 (4:0, 2:2, 0:3) pār Minesotas "Wild".

Citviet ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Noā Henifins, ar kura palīdzību Kalgari "Flames" mājās ar 5:2 (0:1, 4:1, 1:0) apspēlēja Ņūdžersijas "Devils". Tāpat ar 1+2 izcēlās Patriks Keins, kura pārstāvētā Čikāgas "Blackhawks" savu līdzjutēju priekšā ar 5:2 (2:0, 0:1, 3:1) uzvarēja Vankūveras "Canucks".

Tikmēr vārtsargs Henriks Lundkvists ar 45 atvairījumiem uzrādīja savu sezonas labāko rezultātu, kamēr viņa pārstāvētā Ņujorkas "Rangers" izbraukumā ar 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) pieveica Karolīnas "Hurricanes".

Jau ziņots, ka Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" viesos ar 4:3 (0:1, 0:2, 3:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Ņujorkas "Islanders", pārtraucot pretinieku desmit uzvaru sēriju. Ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētājiem atzīmējās Džereds Makens.

Austrumu konferencē ar 27 punktiem 17 spēlēs vadībā ir Vašingtonas "Capitals", bet Rietumos ar 25 punktiem 17 dueļos pirmā ir Sentluisas "Blues".

Iepriekšējā sezonā Stenlija kausa izcīņā triumfēja Sentluisas "Blues", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Bostonas "Bruins", pirmo reizi vēsturē tiekot pie prestižās trofejas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu