Atklāts 13 gadus vecās Brodvejas zvaigznes Laurelas Grigas nāves iemesls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Otrdien, 5. novembrī, vien 13 gadu vecumā mūžībā devās uzlecošā Brodvejas zvaigzne Laurela Griga. Tagad ģimenes locekļi pavēstījuši viņas nāves iemeslu, vēsta medijs "People".

Laurelas vectēvs stāstījis, ka traģiskajā 5. novembrī meitene piedzīvojusi smagu astmas lēkmi - viņa nogādāta slimnīcā ar neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, taču ārsti nepaspēja izglābt viņas dzīvību.

"Pasaule ir pazaudējusi īstu princesi - viņa tikai vēlējās visus vienmēr darīt laimīgus. Kļūt par aktrisi bija Laurelas bērnības sapnis, uz viņa bija ceļā uz to," pārdzīvojumā dalījies vectēvs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by {Laurel Griggs} (@laurelgriggs_) on

Griga debitēja Brodvejā sešu gadu vecumā kā Polija Robina Ešforda muzikālajā iestudējumā "Kaķis uz karsta skārda jumta" 2013. gadā, kopā ar Skārletu Johansoni, liecina viņas IMDb profils.

Viņa ir vislabāk pazīstama ar savu lomu kā Ivanka Tonija godalgotajā mūziklā "Once" ("Vienreiz"). Viņa mūziklā piedalījās 17 mēnešus - no 2013. līdz 2015. gadam.

2016. gadā viņa parādījās romantiskajā komēdijā "Cafe Society" kopā ar Bleiku Laivliju un Kristenu Stjuarti. Viņa bija redzama arī vairākās "Saturday Night Live" epizodēs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by {Laurel Griggs} (@laurelgriggs_) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu