Trešdienas horoskops: 13. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 13. novembrim. 

AUNS Ja daudz pļāpāsi uz maz darīsi, drīz vien tev būs jādomā, kur aizņemties naudu. Šodien labāk atturēties apspriest privātas lietas ar kolēģiem. Ar viņiem turies pie profesionālās līnijas.

VĒRSIS Tu diezgan labi sapratīsi, kur un kādā veidā ir iespējams tikt pie lielākas naudas. Pielūko, lai tiecoties pēc materiālajiem labumiem, novārtā nepaliek garīgās vērtības. Vakaru velti savām atvasītēm.

DVĪŅI Katru uzticēto darbu, centies padarīt pēc iespējas precīzāk, apzinīgāk. Ja priekšniecība manīs, ka esi ne tikai izdarīgs, bet arī akurāts, pilnīgi iespējams, tā nākotnē apsvērs iespējas piedāvāt tev labāku amatu.

VĒZIS Lietas, kuras citkārt tevi būtu dzinušas izmisumā, šobrīd liksies elementāri paveicamas. Ja gadīsies kāda ķibele, tu ar to tiksi galā labāk par jebkuru citu! Ja nepieciešams, vari kārtot finansiālus jautājumus.

LAUVA Kādam Lauvas zīmes pārstāvim var rasties izdevība veiksmīgi nomainīt pašreizējo darba vietu, citam uzlabot ienākumus. Pēcpusdienā vari ļauties fantāzijas lidojumam, nodarboties ar radošām aktivitātēm.

JAUNAVA Lielāko dienas daļu pavadīsi pārdomās par dzīvi. Jaunavas mākslinieki un literāti būs spējīgi uz lieliem garadarbiem. Savukārt, studējošajiem zīmes pārstāvjiem, padosies jaunas informācijas apguve.

SVARI Savus ienākumus izdosies uzlabot tiem Svariem, kuri nebūs lepni un izskatīs ikvienu papildus darba piedāvājumu. Būtiski neļaut darba lietām kļūt par manāmu traucēkli personīgajai dzīvei.

SKORPIONS Painteresējies vairāk par to, kas notiek pasaulē! Šodien iegūtā informācija var palīdzēt tev veiksmīgāk paveikt iesāktos darbus. Vakara puse varētu paiet patiesi romantiskās noskaņās.

STRĒLNIEKS Ja vien radīsies tāda iespēja, noteikti kāpsi uz skatuves un demonstrēsi apkārtējiem savu intelektu un aktiermākslu. Kad pārnāc mājās, tad gan kļūsti vienkāršāks, nesāc uzspēlēt savas emocijas.

MEŽĀZIS Profesionālajā jomā apliecināsi sevi kā īstu lietpratēju. Neskatoties uz to, ka veiksme ies ar tevi soli solī, nebūtu slikti papildināt iztrūkstošās zināšanas, drīzumā tev tās labi noderēs.

ŪDENSVĪRS Vairāk laika pavadi ar savu ģimeni, painteresējies par bērnu sekmēm un nepieciešamības gadījumā palīdzi viņiem. Atsakies no kontaktiem ar personām, kuras izraisa stresu, nepatiku.

ZIVIS Nekritizē līdzcilvēkus, citādi būtiski pasliktināsi savstarpējās attiecības. Sirds lietās ļauj mīļotajam cilvēkam nedaudz vairāk izvērsties, centies iedrošināt partneri būt emocionāli atvērtākam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu