Spriedze saasinās. Saseksas hercogi Ziemassvētkos nedosies pie karalienes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anglijas karaliene Elizabete II
Anglijas karaliene Elizabete II Foto: POOL / REUTERS

Saseksas hercogi ir paziņojuši, ka atteiksies no karalienes Elizabetes II ielūguma, tradicionāli sagaidīt Ziemassvētkus Sadringhamā. Karaliskās ģimenes eksperti paredz, ka šis lēmums saasinās spriedzi starp abām pusēm.

Saseksas hercogs un hercogiene snieguši ziņu karalienei, ka Ārčija pirmos Ziemassvētkus pavadīs privātā ģimenes lokā, nevis, kā ierasts, Sadringhamā, publiski apmeklējot Ziemassvētku dievkalpojumu, raksta dailymail.co.uk. 

Šis notikums, iespējams, ir pirmais hercogu solis, lai attālinātos no britu karaliskās ģimenes. 

Kā komentē karaliskās ģimenes eksperti, šis hercogu lēmums noteikti radīs spriedzi starp karaliskās ģimenes pārstāvjiem un Saseksas hercogiem. Īpaši pēc nesen sniegtās intervijas, kurā princis Harijs atzīst, ka ar brāļi šobrīd "atrodas uz dažādiem ceļiem". 

"Varbūt nākamajās nedēļās viņiem būs laiks pārdomāt savas problēmas un, cerams, sapratīs, ka domāšana par sevi kā upuriem un nepiederošajiem karaliskajai ģimenei nepalīdz nevienam," komentē karaļnama eksperts, grāmatas "Royally Suited: Harry and Meghan In Their Own Words" autors Filips Dampiers.

Princis Harijs visus Ziemassvētkus ir sagaidījis Norfolkā, izņemot 2012. gadu, kad dienēja Afganistānā. Pēdējos divus gadus viņam pievienojās arī Megana. 

Saseksas hercogi, iespējams, Ziemassvētkos varētu doties uz Amerikas Savienotajām Valstīm pie hercogienes Meganas mātes Dorijas Reglendas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu