Ķuzis: Kratīšanas Centrāltirgū nebija nejaušs policijas reids (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas Centrāltirgus.
Rīgas Centrāltirgus. Foto: Zane Bitere/LETA

"Šī nebija vienkārši nejauša policijas operācija. Mēs strādājām jau pietiekami ilgu laiku – dokumentējām, monitorējām situāciju, vācām pierādījumus. Aizturēšanas bija tāds galapunkts," tā par Valsts policijas (VP) veiktajām kratīšanām Centrāltirgū raidījumam "Rīta Panorāma" norādīja VP priekšnieks Ints Ķuzis.

"Pagājušās nedēļas beigās tika aizturētas vairāk nekā desmit personas, to vidū arī Centrāltirgus amatpersonas un arī tie, kas tirgo [nelegālās preces]. Pret visām šīm personām ir uzsākts kriminālprocess," skaidroja Ķuzis. 

Jau vēstīts, ka 21. novembrī un 22. novembrī likumsargi Centrāltirgus administrācijas ēkā veikuši procesuālās darbības, kas iespējams, veiktas saistībā ar akcizēto preču nelikumīgu apriti.

"Rīgas centrāltirgus" valdes priekšsēdētājs Artis Druvinieks žurnālistiem pauda viedokli, ka Centrāltirgus ir tikai viens no lielākas izmeklēšanas posmiem, jo viņa rīcībā esošā informācija liecinot, ka procesuālās darbības veiktas vairākās vietās, tostarp, tuvākajā tirgus apkaimē. Arī Valsts policija (VP) apstiprinājusi, ka kopumā veiktas aptuveni 80 kratīšanas.

Tāpat kratīšanas notikusi atsevišķu darbinieku dzīvesvietās

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu